Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"L-am sunat. Ai venit la Craiova?". Panduru a vorbit la telefon cu un antrenor din străinătate după ce a văzut un detaliu în ultimul meci al Universităţii. Răspunsul primit | EXCLUSIV

"L-am sunat. Ai venit la Craiova?". Panduru a vorbit la telefon cu un antrenor din străinătate după ce a văzut un detaliu în ultimul meci al Universităţii. Răspunsul primit | EXCLUSIV
Comentarii

Expertul Orange Sport şi fostul component al staff-ului Universităţii Craiova, Basarab Panduru, a crezut că şi-a dat seama cine e noul antrenor al echipei oltene. El chiar l-a sunat pe tehnician, după ce a remarcat un detaliu din victoria "leilor" cu Chindia Târgovişte.

Basarab Panduru, despre noul antrenor de la Universitatea Craiova

În ultimul meci oficial, Universitatea Craiova a învins-o pe Chindia Târgovişte, scor 3-0, acasă, în Superligă, şi a încheiat anul pe locul al cincilea, cu 38 de puncte. 

Cu interimarul Dragoş Bon pe banca tehnică, Craiova a făcut maximum de puncte din două meciuri, iar noul antrenor va fi anunţat în ianuarie, înainte de primul meci din Superligă. 

În aşteptarea anunţului conducerii, Basarab Panduru a remarcat un detaliu în meciul cu Chindia, care l-a făcut să creadă că Laurenţiu Reghecampf s-a înţeles pentru banca Universităţii Craiova. 

El l-a sunat pe principalul lui Netfci Baku, dar nu a dezvăluit public răspunsul acestuia privind revenirea pe "Ion Oblemenco". 

"Mi s-a părut că a venit Reghecampf. L-am sunat <<Băi, ai venit înapoi la Craiova?>>. <<Păi, de ce?>>. <<Am văzut echipa, era ca pe vremea ta, tot un 4-3-3>>", a declarat expertul Orange Sport. 

În schimb, Basarab Panduru consideră că Dragoş Bon merită ca antrenor cu normă întreagă, mai ales că a lucrat alături de el, îi cunoaşte metodele şi consideră că a învăţat meserie de la tehnicienii care s-au rotit pe banca tehnică în ultimii ani. 

"Eu îl cunosc (n.r. - pe Dragoş Bon), am lucrat cu el. El şi prima dată când a venit cu Iaşi şi acasă, parcă tot aşa a învins, 1-0, 3-0. De ce să nu i se dea şi lui posibilitatea de a antrena echipa? Omul ăsta a fost lângă toată lumea.

Asta spun, că Dragoş Bon, care e un băiat inteligent, un craiovean, a luat de la toată lumea câte ceva şi uite că are rezultate şi de ce să nu i se dea şi lui o şansă?", a adăugat antrenorul aflat în staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova, în acest an. 

De ce Universitatea Craiova nu va continua cu Dragoş Bon

Mihai Rotaru, care a anunţat că se retrage din vară de la Universitatea Craiova, a vorbit despre noul antrenor al echipei. 

Afaceristul a transmis că două variante pe placul său, Dragoş Bon şi Toni Petrea, nu pot deveni realitate. 

Bon nu are licenţa Pro, iar Universitatea Craiova nu doreşte să se complice, în timp ce principalul Chindiei Târgovişte antrenează, deja, a doua echipă în acest sezon, după ce a fost şi la FCSB. 

Afla mai multe despre: universitatea craiovabasarab panduruantrenor universitatea craiovalaurentiu reghecampfdragos bon 

viewscnt
Articole similare