Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Reghecampf ar urma să revină în Superligă. FCSB şi Universitatea Craiova s-au luptat pentru el, iar acum ar fi luat decizia

NEWS ALERT | Reghecampf ar urma să revină în Superligă. FCSB şi Universitatea Craiova s-au luptat pentru el, iar acum ar fi luat decizia

Superliga

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (47 de ani) este la un pas de a reveni în campionatul României. Dorit insistent de FCSB şi Universitatea Craiova, tehnicianul român ar fi luat decizia şi s-ar fi înţeles cu viitoarea sa echipă, acolo unde este aşteptat din această iarnă.

Laurenţiu Reghecampf este pe picior de plecare de la Neftci Baku. Deşi s-a speculat că îşi va prelungi contractul cu gruparea azeră, acesta ar fi decis să se întoarcă în fotbalul românesc.

Reghecampf ar urma să revină în Superligă. FCSB şi Universitatea Craiova s-au luptat pentru el, iar acum ar fi luat decizia

Aflat în contact cu FCSB şi Universitatea Craiova, antrenorul de 47 de ani s-ar fi hotărât să dea curs propunerii venite de la formaţia olteană, conform ProSport.

Reghecampf s-ar fi înţeles cu Mihai Rotaru, astfel că ar urma să semneze un contract până în vară cu Universitatea Craiova, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Condiţiile financiare ar fi aceleaşi ca în precedentul său mandat în Bănie.

În actuala stagiune, la cârma Universităţii Craiova au stat până acum doi antrenori principali: Laszlo Balint şi Mirel Rădoi.

După plecarea fostului selecţioner, de echipă s-a ocupat interimarul Dragoş Bon, care după două victorii la rând a recunoscut că este pregătit să fie numit antrenor permanent la conducerea băncii tehnice a oltenilor.

Totuşi, Mihai Rotaru şi-a adus aminte de jocul spectaculos pe care îl practica echipa sa în sezonul trecut cu Laurenţiu Reghecampf la cârmă, aşa că a dorit să îl aducă înapoi în Bănie.

În cele din urmă, potrivit sursei citate, Reghecampf ar fi acceptat condiţiile lui Rotaru şi s-ar fi înţeles pentru un nou manda la formaţia din Craiova.

FCSB şi Universitatea Craiova, interesate de Reghecampf

”Situaţia lui va fi clarificată în această lună, după 20 decembrie, ziua meciului cu Zira din Cupă. Dacă Neftchi va fi eliminată, conducerea va hotărî rezilierea contractului cu antrenorul est-european.

Este adevărat că presa din România a scris că Steaua (n.r. FCSB) şi Universitatea Craiova sunt în contact cu Reghe, însă ultimele informaţii ne arată că tehnicianul în vârstă de 47 de ani este dornic să câştige mai mulţi bani şi intenţionează să accepte oferta saudită”, au explicat azerii de la Sport Info.

Afla mai multe despre: reghecampfsuperligauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare