Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Te sună patronul de la Nantes şi te întreabă dacă e vreun jucător interesant la CFR Cluj". Viorel Moldovan a dat un singur nume din lotul campioanei: "Calităţi are" | EXCLUSIV

"Te sună patronul de la Nantes şi te întreabă dacă e vreun jucător interesant la CFR Cluj". Viorel Moldovan a dat un singur nume din lotul campioanei: "Calităţi are" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Fostul fotbalist important al naţionalei, Viorel Moldovan, a analizat înfrângerea lui CFR Cluj cu Hermannstadt şi a concluzionat că actuala campioană a arătat mai multă forţă în sezoanele trecute. De asemenea, antrenorul a răspuns că ar recomanda un singur fotbalist de sub comanda lui Dan Petrescu, în străinătate.

Viorel Moldovan, despre singurul fotbalist pe care l-ar recomanda de la CFR Cluj

FC Hermannstadt a provocat o surpriză uriaşă învingând marţi, în deplasare, scor 1-0, echipa campioană, CFR Cluj, în ultimul meci al anului în Superligă. 

"Chiar nu te aşteptai, ţinând cont de momentul bun al lui CFR, chiar dacă venea după egalul de la Botoşani. Sunt puncte imporyante pierdute în faţa unei echipe care propune un fotbal foarte bun, echilibrată defensiv şi ofensiv, cu un joc dinamic, speculant pe contraatac. Nu întâmplător a ajuns să aibă şanse la play-off. Jocul a fost echilibrat, nu am văzut multe situaţii de a marca, echipe care nu şi-au asumat riscuri. Rezultatul cred că e corect. Ultimele minute fac diferenţa pentru Hermannstadt, la acea fază fixă cu eliminarea lui Kolinger. 

CFR, un pic inferioară faţă de sezoanele trecute. Faza ofensivă era mult mai incisivă. Acest sistem pare şi mai greu de interpretat. Parcă era o echipă mai robustă. Nu ştiu dacă aceşti atacanţi sunt complementari, Malele cu Janga", a declarat Viorel Moldovan pentru Orange Sport, la Minutul 91. 

De asemenea, Viorel Moldovan, fost fotbalist în Franţa la Nantes şi antrenor la Auxerre, a fost pus unei situaţii ipotetice. 

"(n.r. - Te sună patronul de la Nantes. E vreun un jucător interesant la CFR?) Da, i-aş spune un nume, dar nu a fost nici rezervă azi, e suspendat, Petrila. Are viteză, calităţi are", a adăugat Viorel Moldovan despre fotbalistul care are cele mai mari şanse de a aduce milioane de euro conducerii din Gruia. 

Panduru, mirat că CFR Cluj a pierdut cu Hermannstadt

"Nu mă aşteptam niciodată la acest rezultat surprinzător. Hermannstadt joacă fotbal, nu degeaba are atâtea puncte. Nici ei nu se gândeau la un asemenea rezultat, deşi pe final, când joci cu CFR, te retragi. 

Din contră, Hermannstadt n-a făcut-o. Aici sunt mai mult lucruri. E al doilea cartonaş galben luat de Kolinger, apoi Malele lasă mingea în corner, apoi Bejan dă gol dintr-o poziţie din care poate ar fi trebuit să fie Kolinger", a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport. 

În clasament Farul conduce cu 45 de puncte, urmată de CFR Cluj (44), FCSB (38), Rapid (38), CS Universitatea Craiova (38), FC Hermannstadt (33), Sepsi (32), Petrolul (30), FC Voluntari (26), FCU Craiova 1948 (23), FC Argeş (23), Chindia (21), FC Botoşani (21), Universitatea Cluj (19), UTA Arad (19) şi CS Mioveni (9). 

Afla mai multe despre: dan petrescuclaudiu petrilaviorel moldovannantes 

viewscnt
Articole similare