Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie schimbată la Hermannstadt după emoţiile din startul sezonului. Măldărăşanu a dat o veste bună pe final de an: "E normal să spun"

Situaţie schimbată la Hermannstadt după emoţiile din startul sezonului. Măldărăşanu a dat o veste bună pe final de an: "E normal să spun"

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul lui Hermannstadt, Marius Măldărărăşanu, a oferit o primă reacţie după victoria cu CFR Cluj şi a spus că situaţia financiară la echipa sibiană s-a stabilizat.

Marius Măldărăşanu, după CFR Cluj - Hermannstadt 0-1

FC Hermannstadt a provocat o surpriză uriaşă învingând marţi, în deplasare, scor 1-0, echipa campioană, CFR Cluj, în ultimul meci al anului în Superligă.

După ce a reuşit să revină pe stadionul modernizat din Sibiu, Marius Măldărăşanu a spus că situaţia financiară e mai bună acum, faţă de începutul sezonului, când inclusiv Dani Coman a demisionat din funcţia de preşedinte al clubului din această cauză. 

”Este un rezultat neaşteptat! Până la urmă sunt campionii, am plecat din poziţie de outsideri, era şi normal. Îmi felicit băieţii pentru că au crezut până la capăt, chiar şi la faza golului, erau pe bancă oameni care spuneau să batem scurt, dar nu puteam face asta. A fost un an bun, cu un parcurs foarte bun în sezonul regular. Era clar că ştim totul despre ei, dar depindem de detalii, de decizii. Jucătorii mei au dat totul, am avut momente când am suferit, au crezut însă în această victorie, povestea continuă.

Am mai spus-o. Nu e normal să vorbesc eu despre partea financiară, dar e normal să spun că salariile sunt la zi, aşa cum am vorbit şi când au fost probleme. Sunt prime la zi, chiriile, mai sunt nişte probleme, dar ultimele rezultate sunt şi datorită situaţiei echilibrate. 

Vor fi sărbători fericite. Chiar dacă era o înfrângere, la fel erau. De la 1 ianuarie sper să fim aşa bun cum suntem în luna sărbătorilor. Acum suntem toţi mai buni, dar parcă de la 1 ianuarie revenim aşa cum suntem", a declarat Marius Măldărăşanu. 

În clasament Farul conduce cu 45 de puncte, urmată de CFR Cluj (44), FCSB (38), Rapid (38), CS Universitatea Craiova (38), FC Hermannstadt (33), Sepsi (32), Petrolul (30), FC Voluntari (26), FCU Craiova 1948 (23), FC Argeş (23), Chindia (21), FC Botoşani (21), Universitatea Cluj (19), UTA Arad (19) şi CS Mioveni (9).

Afla mai multe despre: cfr cluj hermannstadt 0-1marius maldarasanu 

viewscnt
Articole similare