Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO şi VIDEO | Incidente pe drumul campionilor la Buenos Aires! Jucătorii au fost urcaţi în elicoptere. Fanii au încercat să urce în autocar sau chiar au sărit în acesta

FOTO şi VIDEO | Incidente pe drumul campionilor la Buenos Aires! Jucătorii au fost urcaţi în elicoptere. Fanii au încercat să urce în autocar sau chiar au sărit în acestagalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Defilarea campionilor mondiali pe străzile din Buenos Aires a fost presărată de incidente, astfel că serviciile de securitate au decis ca jucătorii să fie urcaţi în elicoptere.

Peste cinci milioane de argentinieni sunt pe străzile din Buenos Aires, aşteptând autocarul descoperit cu Messi şi coechipierii săi.

Însă fanii au încercat să urce în autocar sau chiar au sărit în acesta când trecea pe sub un pod.

Ca urmare a acestor incidente, forţele de securitate au decis să-i transporte pe jucătorii cu elicoptere la baza de la Ezeiza.

Opt persoane au fost rănite.

Sărbătoarea jucătorilor Argentinei, la un pas să se transforme în dramă, din cauza unui cablu electric 

Cu câteva ore în urmă, un moment periculos a avut loc în mijlocul euforiei şi al agitaţiei legate de sosirea în Argentina a campionilor mondiali. În drumul de la aeroport spre Ezeiza, autocarul decapotabil care transporta echipa naţională a trecut foarte aproape de un cablu electric şi aproape că i-a răsturnat pe câţiva dintre jucători, printre care şi Lionel Messi, care era cu trofeul în mână, scrie cotidianul Ole.

În timp ce majoritatea jucătorilor şi stafului tehnic se aflau la ultimul etaj al autobuzului, Leandro Paredes, Rodrigo de Paul, Lionel Messi, Ángel Di María şi Nicolás Otamendi stăteau în spate, mai sus decât restul. Autocarul a trecut pe lângă un cablu, iar Otamendi a fost primul care a observat pericolul şi a strigat la colegii săi să lase capul în jos.

Paredes a fost cel care a reacţionat cel mai târziu şi a trecut atât de aproape de cablu, încât i-a zburat şapca de pe cap.

Argentina este în sărbătoare, marţi, după ce Messi şi compania au adus Cupa Mondială la Buenos Aires.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: argentina cupa mondialabuenos aires 

viewscnt
Articole similare