Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Nebunie la Buenos Aires! 4 milioane de persoane pe străzi. Fanii dansează în aşteptarea trecerii autocarului cu Messi şi campionii mondiali

LIVE VIDEO | Nebunie la Buenos Aires! 4 milioane de persoane pe străzi. Fanii dansează în aşteptarea trecerii autocarului cu Messi şi campionii mondiali

Cupa Mondială

Comentarii

Patru milioane de persoane se află pe străzile din Buenos Aires, marţi, pentru a-i omagia pe campionii mondiali argentinieni. În aşteptarea trecerii autocarului, fanii dansează Meniaito.

Potrivit presei argentiniene, pe drumul campionilor mondiali ar fi avut loc incidente, mai ales după ce s-a anunţat că autocarul nu va mai trece pe la Obelisc.

Pentru defilarea campionilor, în Argentina a fost decretată zi liberă.

În prima parte a zilei, naţionala Argentinei a plecat de la baza Ezeiza şi şi-a început periplul prin Buenos Aires, pentru a sărbători titlul mondial alături de oamenii care au ieşit foarte devreme în stradă pentru a fi aproape de idolii lor.

La ora locală 11:45, autocarul descoperit a părăsit incinta federaţiei cu jucătorii relaxaţi, cu trofeul alături, îmbrăcaţi în tricourile cu trei stele şi împărţind un "viajero".

"Viajero" este o băutură, care conţine în general alcool (poate fi lichior cu cola sau vin roşu). care se prepară într-o sticlă de plastic tăiată în jumătate şi cu marginile arse cu o brichetă pentru a înmuia plasticul şi a nu tăia buzele.

În spatele autobuzului se aflau liderii echipei: Leandro Paredes, Rodrigo De Paul, Lionel Messi, Ángel Di María şi Nicolás Otamendi.

Potrivit Clarin şi Ole, din motive de securitate, autocarul descoperit nu va mai trece pe la Obelisc şi nici la sediul Preşedinţiei Argentinei, Casa Rosada.

Sute de mii de persoane se aflau pe străzile din Buenos Aires să îşi salută idolii, care au adus Cupa Mondială în Argentina după 36 de ani.

Afla mai multe despre: argentinacupa mondialasarbatoare argentina 

viewscnt
Articole similare