Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu are planuri mari cu Rapid: "În 5 ani, Rapid va fi fără egal!". E gata de o mutare în premieră în România: "Dacă e nevoie, nu se pune problema"

Dan Şucu are planuri mari cu Rapid: "În 5 ani, Rapid va fi fără egal!". E gata de o mutare în premieră în România: "Dacă e nevoie, nu se pune problema"

Rapid

Comentarii

Dan Şucu, unul dintre patronii Rapidului, are planuri mari pentru echipa din Giuleşti. Omul de afaceri a anunţat modelul de club pe care încearcă să-l "creioneze" şi a spus că echipa are deja un capital de 30 de milioane de euro, ba chiar că ar putea lista clubul la bursă, în viitor.

Rapid se pregăteşte de transformare în "era" Dan Şucu. Împreună cu Victor Angelescu, Şucu vrea să creeze "un club pentru fani" şi cere încrederea suporterilor că banii care intră în club nu vor fi cheltuiţi aiurea!

Dan Şucu are planuri cu mari cu Rapid: "În 5 ani, Rapid va fi fără egal!". E gata de o mutare în premieră în România: "Dacă e nevoie, nu se pune problema"

Rapid poate ajunge să fie lista la bursă, dacă Dan Şucu va reuşi să-şi ducă planul la bun sfârşit. Acela ca Rapidul să devină "un club fără egal, cel puţin în România". Omul de afaceri le cere încrede fanilor şi a spus că orice ban va intra în club nu va fi cheluit aiurea şi "nu vor ajunge în buzunarul cuiva".

Mai mult, Dan Şucu a spus că Rapidul dispune deja de un capital de 30 de milioane de euro.

„Nu am vorbit mai devreme că atunci când ajungi la o vârstă vrei să deschizi drumuri noi şi alţii să te urmeze? De ce să mergem pe unul din drumurile asta?

În primul rând, Rapid are o particularitate. Fiecare dintre cluburi e diferit. Ne uităm la ce avem, nu la ce ne lipseşte. Avem 1 milion de fani, care se aşteaptă ca echipa lor să fie puternică, să fie câştigătoare şi să se lupte la titlu şi sunt dispuşi să ajute cu tot ce pot.

Şi cred în acelaşi timp că se aşteaptă că cei care conduc destinele echipei respective să nu le trădeze încrederea, să aibă încredere în cel de acolo că se ocupă, că nu cheltuie banii aiurea, că dacă ei îşi iau ceva cu Rapid şi acei bani din ce au cumpărat o să ajungă la Rapid, acei bani nu vor ajunge în buzunarul cuiva, nu vor fi căpuşaţi. Au nevoie să aibă încredere în cel care conduce destinele clubului. Asta meseria mea.

Eu doresc ca oamenii care sunt acolo să aibă încredere că ştiu ce am de făcut pe partea organizatorică şi că nu voi lăsa pe nimeni să căpuşeze Rapidul şi că orice cheltuială făcută va fi făcută în favoarea Rapidului.

Noi vrem să construim un alt model de club, un club pentru fani. Ideea e ca lumea să înţeleagă cu nu abuzăm de încrederea fanului. Noi nu suntem aici să băgăm banul în buzunar. Nu asta e problema. Problema mea e ca în 5 ani să creez un club fără egal, cel puţin în România, apoi dacă se pune problema unei listări la bursă poate să fie şi asta o soluţie.

Iar toate aceste investiţii trebuie făcute prin măriri de capital, nu bani împrumutaţi. Orice ban care intră în societate va intra sub formă de mărire de capital, ceea ce înseamnă că devine banul societăţii nu banul meu. Dacă eu împrumut societatea e practic banul meu. Când am introdus în capital social devine banul societăţii.

Avem capital deja de peste 30 de milioane de euro. Şi chiar dacă am împrumuta acum nu există posibilitate de recuperarea în 5-6 ani. Am împovora capitalul şi noi nu suntem o societate care se pregăteşte de insolvenţă”, a declarat Dan Şucu, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: dan sucurapidcapitalbaniclub 

viewscnt
Articole similare