Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"După primul meci, n-o să mai vrea Gigi în Ghencea, o să fie înjurat!". Piţurcă a comentat gestul lui Ciolacu pentru FCSB şi Gigi Becali. Reacţia lui MM | EXCLUSIV

"După primul meci, n-o să mai vrea Gigi în Ghencea, o să fie înjurat!". Piţurcă a comentat gestul lui Ciolacu pentru FCSB şi Gigi Becali. Reacţia lui MM | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Orange Sport, Victor Piţurcă (65 de ani) a vorbit despre propunerea care a trecut în Parlament, în legătură cu bazele sportive din România.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, a depus un amendament la proiectul de lege privind modificarea şi completarea Legii Sportului, prin care să fie facilitat accesul tuturor celor care doresc să folosească bazele sportive ale Statului. Victor Piţurcă a reacţionat într-un interviu exclusiv pentru Orange Sport.

"După primul meci, n-o să mai vrea Gigi în Ghencea, o să fie înjurat!". Piţurcă a comentat gestul lui Ciolacu pentru FCSB şi Gigi Becali. Reacţia lui MM | EXCLUSIV

După amendamentul de luni, 19 decembrie, marţi a trecut propunerea făcută de Marcel Ciolacu. Preşedintele PSD a dorit să faciliteze accesul tuturor echipelor care vor să folosească bazele sportive ale Statului, inclusiv FCSB pe stadionul din Ghencea.

Victor Piţurcă a spus că, dacă va primi acces, după primul meci jucat în Ghencea Gigi Becali n-o să mai vrea să joace şi al doilea. Fanii îl vor înjura pe latifundiarul din Pipera şi acesta se va lipsi.

"Ciolacu ar trebui să facă ceva pentru sportul românesc, în primul rând ar trebui să facă pentru oamenii acestei ţări şi pe urmă pentru sportul românesc. Văd că pe Ciolacu îl interesează să joace FCSB în Ghencea, de ce? Asta duce la dezbinare. Dacă se întâmpla asta, după primul joc, nu o să mai meargă FCSB acolo, nu o să mai vrea Gigi (n.r. - Becali) pentru că o să fie înjurat şi jignit, cum nu a mai fost demult.

Ce îi trebuie lui? Acum echipă se numeşte FCSB, joacă pe Arena Naţională şi cu asta basta. De ce să ajungem acolo, să fie război, peluza Sud şi Nord? Nu, FCSB e FCSB, Steaua e Steaua. Aşa au hotărât instituţiile noastre judecătoreşti şi asta trebuie să fie. Dacă se vor schimba lucrurile şi echipa va redeveni Steaua, atunci poate pot să meargă acolo", a spus Victor Piţurcă, la Orange Sport.

Mihai Stoica: "De asta vrem în Ghencea! Dacă vom avea de ales între Ghencea şi Arena Naţională, vom alege Arena"

Invitat la Orange Sport, marţi, Mihai Stoica a spus că FCSB îşi doreşte să joace în Ghencea doar în momentele în care nu va putea folosi Arena Naţională. Managerul general al "roş-albaştrilor" vrea ca FCSB să joace în Bucureşti şi să nu mai fie nevoită să plece în alt oraş din ţară.

"Da, a trecut această propunere, a trecut de comisie. 6 voturi pentru şi 4 abţineri. Era o chestie logică să se facă ceva în sensul ăsta, ca stadioanele făcute din bani publici să poată să şi încaseze, nu doar să fie o "gaură" în bugetul Statului. E normal ca noi să putem beneficia.

Răspunsul e clar, de ce vrem. Ca să jucăm în Bucureşti, pe un stadion cu gazon foarte bun. Evident, dacă vom avea de ales între Ghencea şi Arena Naţională, vom juca pe Arenă Naţională, dar nu vrem să jucăm la Buzău sau la Giurgiu, dacă vom ajunge să jucăm în cupele europene. Asta trebuie să înţeleagă. (n.r. - Nu vreţi să transformaţi Ghencea, din nou, în casa voastră?) Nu asta e prioritatea, prioritatea e să facem rezultate", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: victor piturcasteauaghenceafcsbmihai stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare