Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"'Mbappe' fake trebuie schimbat în minutul 20!". Panduru l-a contrat pe Coman: "Ce dreptate?" | EXCLUSIV

"'Mbappe' fake trebuie schimbat în minutul 20!". Panduru l-a contrat pe Coman: "Ce dreptate?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Minutul 91, Basarab Panduru (52 de ani) l-a contrat pe Florinel Coman, care a glumit pe seama lui Kylian Mbappe, făcând haz de necaz de situaţia de la FCSB, cu Gigi Becali care face schimbări în timpul partidelor. "Pandi" a spus că Mbappe fake merită să fie schimbat devreme în meci.

Basarab Panduru l-a contrat şi ironizat pe Florinel Coman, cel care a făcut o glumă amară după finalul meciului FCSB - FC Botoşani 1-0, pe care l-a decis cu un gol marcat în minutul 77. Expertul Orange Sport a spus că "imitaţiile" de Kylian Mbappe merită fie schimbate dacă nu joacă bine.

"'Mbappe' fake trebuie schimbat în minutul 20!". Panduru l-a contrat pe Coman: "Ce dreptate?" | EXCLUSIV

Florinel Coman a atras atenţia după victoria FCSB cu FC Botoşani, 1-0 cu golul său. A făcut o glumă, pe care şi Mihai Stoica a comentat-o la Orange Sport, dar care nu a fost gustată de Basarab Panduru. "Pandi" l-a ironizat pe Coman, după cuvintele rosiste de omul pe care Gigi Becali a plătit 3 milioane de euro în 2017.

Panduru a răspuns cu ironie şi a spus că "Mbappe fake" merită să fie schimbat devreme în cazul în care nu joacă bine în timpul meciurilor. Dar, "Pandi" a spus că nu e vina lui Florinel Coman că a ajuns să fie poreclit "Mbappe de România".

"Mie nu mi-a plăcut. Mbappe nu era niciodată schimbat, d-ăştia pe care îi cheamă altfel şi de fapt sunt "Mbappe", pociţi "Mbappe", fake-uri (trad. - falsuri) n-au cum, trebuie să iasă în minutul 20. Dar nu e nici vina lor, asta e problema, că nu e vina lor că îi face cineva "Mbappe". Mbappe era vreodată schimbat, ce dreptate?", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Florinel Coman a marcat de cinci ori şi a livrat trei pase de gol în cele 1.477 de minute în 26 de meciuri în toate competiţiile sezonului.

  • 3 - trei milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbflorinel comanmbappegluma 

viewscnt
Articole similare