Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul mare TUN dat de Rotaru înaintea retragerii. Transfer în ţările exotice pentru Universitatea Craiova

Ultimul mare TUN dat de Rotaru înaintea retragerii. Transfer în ţările exotice pentru Universitatea Craiova
Comentarii

Universitatea Craiova Craiova traversează unul dintre cele mai dificile momente, însă oltenii sunt aproape să dea o nouă lovitură importantă pe piaţa transferurilor.

Cu rezultate dezamăgitoare în ultimele săptămâni şi rămasă fără antrenor după plecarea lui Mirel Rădoi, Universitatea Craiova este aproape acum să rămână şi fără principalul finanţator. Conform declaraţiilor sale, Mihai Rotaru este pregătit să renunţe la club, însă, până să facă acest pas, conducătorul oltenilor poate da o lovitură importantă pe piaţa transferurilor.

După conflictul pe care l-a avut cu fostul antrenor, Mirel Rădoi, Andrei Ivan a revenit în lotul Universităţii Craiova, iar acum este dorit insistent în India. După primele zece etape disputate, Kerala Blasters este pe locul patru în clasament şi speră la evoluţii din ce în ce mai bune, astfel că oficialii clubului sunt dispuşi să investească în fotbalistul român.

Indienii au trimis o ofertă pentru un împrumut al lui Andrei Ivan, până în vară, afacere din care Universitatea Craiova s-ar alege cu suma de 500 de mii de euro.

Mihai Rotaru este interesat să dea curs propunerii, iar acum mutarea depinde de fotbalistul în vârstă de 25 de ani.

În cazul în care se va realiza împrumutul, Andrei Ivan ar fi la a doua plecare din Superligă. În vara anului 2017, atacantul a fost cumpărat, cu trei milioane de euro, de FC Krasnodar, însă, după doar un sezon, ruşii au renunţat la serviciile sale şi l-au împrumutat în Austria, la Rapid Viena.

Andrei Ivan n-a confirmat nici de această dată, iar în august 2019 a revenit la Universitatea Craiova, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

  • 7 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Andrei Ivan în cele 24 de meciuri jucate în acest sezon, în toate competiţiile, pentru Universitatea Craiova
  • 2 milioane de euro valorează Andrei Ivan, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: andrei ivan 

viewscnt
Articole similare