Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, dorit în Superligă. Patronul dispus să facă tot ce poate pentru a-l aconta pe reputatul tehnician român: ”O să discut cu colegii mei”

Mircea Lucescu, dorit în Superligă. Patronul dispus să facă tot ce poate pentru a-l aconta pe reputatul tehnician român: ”O să discut cu colegii mei”

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Lucescu (77 de ani) este încă antrenor activ. Când alţii la vârsta lui sunt ieşiţi de mulţi ani la pensie, el încă profesează la cel mai înalt nivel. Iar în curând ar putea reveni şi în fotbalul românesc, la un club din Superligă.

Mircea Lucescu este antrenorul celor de la Dinamo Kiev, unde a ajuns în vara anului 2020 şi mai are contract până la finalul sezonului 2023-2024.

Totuşi, după ce a făcut dubla campionat - Cupă în primul sezon şi a jucat în grupele Champions League, acum traversează o perioadă mai complicată.

Mircea Lucescu a calificat-o pe Dinamo Kiev în grupele Europa League, dar a terminat pe ultimul loc. Nici pe plan intern, situaţia nu este cu mult mai bună.

Mircea Lucescu, dorit în Superligă. Patronul dispus să facă tot ce poate pentru a-l atrage pe reputatul tehnician român

Astfel, aventura sa la Kiev se poate încheia în orice moment. Dar poate veni o ofertă de la un club din Superligă.

Dan Şucu monitorizează atent situaţia antrenorului român şi ar dori să îl aducă la Rapid. Ar fi o adevărată lovitură pentru formaţia giuleşteană.

”(n.r. s-ar putea să nu mai continue în Ucraina) Nu-l cunosc foarte bine pe Mircea Lucescu, doar din ce am văzut ca rezultate.

Un om cu rezultatele dânsului nu poate să nu fie un beneficiu pentru orice club din România şi în principal pentru Rapid.

Mircea Lucescu crează o structură, o fundaţie pe baza căreia poţi construi mai departe. Este interesantă informaţia, sigur o s-o discut cu colegii mei”, a declarat Dan Şucu, potrivit Fanatik.

Mircea Lucescu a mai antrenat-o pe Rapid în urmă cu mai bine de două decenii, el fiind antrenorul care a adus titlul în Giuleşti la finalul sezonului 1998-1999.

Recent, s-a speculat şi pe seama unei reveniri al lui ”Il Luce” la Dinamo.

În prezent, în campionatul Ucrainei, Dinamo Kiev se află pe locul 3, cu 30 de puncte acumulate în 15 meciuri, dar primele două clasate mai au de jucat şi câteva restanţe.

Mircea Lucescu, despre varianta revenirii la Dinamo

”(n.r. veniţi la Dinamo dacă se face stadionul?) Eu am promis că fac efortul să mă menţin tânăr pentru a putea continua. Am promis, eu mă ţin de cuvânt”, a afirmat râzând Lucescu.

Afla mai multe despre: mircea lucescusuperligarapid 

viewscnt
Articole similare