Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au creat probleme”. Ce s-a întâmplat la baza lui Dinamo Kiev după atacul cu rachete al Rusiei. Dezvăluirile lui Mircea Lucescu | EXCUSIV

”Au creat probleme”. Ce s-a întâmplat la baza lui Dinamo Kiev după atacul cu rachete al Rusiei. Dezvăluirile lui Mircea Lucescu | EXCUSIV
Comentarii

În cursul zilei de miercuri, Rusia a atacat din nou cu rachete Ucraina, iar exploziile au avut loc în apropierea bazei de pregătire a celor de la Dinamo Kiev.

”Au creat probleme”. Ce s-a întâmplat la baza lui Dinamo Kiev după atacul cu rachete al Rusiei. Dezvăluirile lui Mircea Lucescu | EXCUSIV

Ucraina se va confrunta cu o iarnă dificilă, în condiţiile în care Rusia dispune încă de suficiente resurse pentru încă trei sau patru atacuri masive cu rachete de o amploare similară cu atacul din 15 noiembrie, când 100 de rachete au lovit ţara.

Atacurile repetate cu rachete împotriva infrastructurii electrice din Ucraina din ultimele săptămâni au lăsat milioane de oameni fără lumină, apă sau încălzire ore sau zile întregi, în în timp ce temperaturile exterioare scad sub zero grade.

”Am întrerupt antrenamentul”. Reacţia lui Lucescu după ce atacul cu rachete al Rusiei a avut loc lângă baza celor de la Dinamo Kiev | EXCLUSIV

Mircea Lucescu nu are linişte la Dynamo Kiev. O rachetă a lovit chiar lângă baza de antrenament a clubului de fotbal. 

”Am întrerupt antrenamentul şi imediat le-am dat voie jucătorilor să plece. Nu avem probleme, au căzut curentul electric, căldura toate, din păcate. Cel mai rău a fost că n-am mai avut tv să văd meciurile de la CM. Nu m-am speriat deloc. Din câte ştiu eu au creat probleme cu căldura şi toate ăstea. Asta e viaţa... (n.r. reveniţi în ţară?) Când se termină campionatul revin in tară, nu rămân aici. Nimeni nu a avut probleme. Din când în când au fost replice, nu sunt în fiecare zi”, a dezvăluit Mircea Lucescu pentru Orange Sport. 

Dinamo Kiev are meci programat sâmbătă, pe 26 noiembrie, în campionat, cu Metalist 1925 Harkov. Dinamo este pe locul 4 după 13 meciuri, cu 26 de puncte, în timp ce liderul Dnipro-1 are 35 de puncte.

Mircea Lucescu a vrut să plece de la Dinamo Kiev

Eliminată din grupele Europa League, Dinamo Kiev a avut parte de un start de sezon dezamăgitor şi în competiţia internă. În ultimele runde însă, formaţia pregătită de Mircea Lucescu a dat semne de revenire şi nu a mai pierdut de patru meciuri în Ucraina, reuşind să urce până pe locul 4 în clasament.

Înainte se a se regla însă lucrurile la Dinamo Kiev, "Il Luce" a luat în calcul plecarea de la echipă, însă a decis să nu facă acest pas, mai ales că echipa trecea printr-o situaţie extrem de dificilă.

”Am avut atâtea discuţii, dar după meciul cu Benfica, sincer, am vrut să las totul. Nu e uşor pentru mine, la vârsta mea, să călătoresc 10 ore cu autocarul. Eram obişnuit să mă lupt pentru titluri, am ajuns în situaţia în care nu puteam să stăpânesc ce se întâmplă aici. Am rămas, totuşi, m-am gândit că nu era normal să fac asta, mai ales prin ce trece poporul ăsta.

Sperăm că revenim şi că, la un moment dat, lucrurile se vor opri, să scăpăm de barbaria asta, să revenim la o viaţă normală”, a spus Mircea Lucescu la Radio Sport Total FM.

Dinamo Kiev, OUT din Europa. Mircea Lucescu, pe urmele FCSB-ului. Ultimul loc, ”garantat”

 

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare