Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru şi-a anunţat plecarea de la Universitatea Craiova! Câţi bani a investit şi ce se întâmplă cu clubul de anul următor

Mihai Rotaru şi-a anunţat plecarea de la Universitatea Craiova! Câţi bani a investit şi ce se întâmplă cu clubul de anul următor
Comentarii

Afaceristul Mihai Rotaru, investitorul din ultimul deceniu de la Universitatea Craiova, a anunţat că nu va continua, din vară, în acţionariatul clubului.

Universitatea Craiova caută un nou acţionar. Mihai Rotaru se retrage

Cu peste 20 de milioane de euro investite în aproape 10 ani şi cu ratarea obiectivului principal, cucerirea titlului în România, Mihai Rotaru a făcut un anunţ important. 

Dacă în trecut a luat în calcul ieşirea din acţionariatul Universităţii Craiova, se pare că din vară acest lucru se va întâmpla. 

Mihai Rotaru şi-a vândut mai multe afaceri din zona Olteniei unui investitor bulgar şi renunţă şi la clubul de tradiţie din România. 

"Din vară nu voi mai continua, dar trebuie spus că s-a prelungit contractul de asociere cu Primăria şi Clubul Sportiv până în 2032. Rămâne de văzut cine va investi", a declarat Mihai Rotaru pentru ProSport.

În schimb, Universitatea Craiova nu va avea probleme, dacă va găsi un nou investitor. Clubul a reînnoit contractul de asociere cu Primăria Craiova, astfel că marca, stadionul şi baza de antrenament sunt în siguranţă pentru un nou acţionar.

Cu Mihai Rotaru în frunte, Universitatea Craiova a câştigat de două ori Cupa României şi o dată Supercupa şi a pierdut titlul în România în ultima etapă, în faţa lui CFR Cluj. 

În actualul sezon, Universitatea Craiova e pe locul al cincilea, cu 38 de puncte, după desele schimbări de antrenor. 

Afla mai multe despre: mihai rotaruuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare