Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă a adus investitori din SUA la grandul din fotbalul românesc! S-a implicat în discuţii până la ultimul răspuns: "Eu am transmis" | EXCLUSIV

Victor Piţurcă a adus investitori din SUA la grandul din fotbalul românesc! S-a implicat în discuţii până la ultimul răspuns: "Eu am transmis" | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Victor Piţurcă a fost întrebat, într-un interviu acordat Orange Sport, de ce investitorii străini serioşi ocolesc fotbalul românesc. Fostul selecţioner a oferit noi detalii despre anumiţi investitori din SUA, care au fost interesaţi să să asocieze cu cel mai mare brand din ţară.

Victor Piţurcă, detalii despre investitorii din SUA care au fost interesaţi de un club din România

Marele atacant al Stelei Bucureşti, cu care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, a dorit să pună umărul la revenirea echipei în prima ligă, dar să contribuie printr-o mutare importantă la viitorul clubului roş-albastru. 

Victor Piţurcă a dezvăluit că în urmă cu un a găsit câţiva investitori americani, care au fost interesaţi să se asocieze cu Steaua Bucureşti. Totuşi, antrenorul nu a întâmpinat aceeaşi deschidere şi din partea conducerii clubului sportiv, care s-a temut că istoria se poate repeta. 

"Nu am întâlnit oameni care să vină şi să vrea să investească la Steaua, chiar nu am întâlnit. A fost o tentativă a mea, acum un an de zile, când m-am văzut cu nişte domni din SUA, care conduc un concern mare şi având aceste discuţii au fost interesaţi.

Când am transmis la Steaua, au zis că nu îi interesează, că au văzut ce s-a întâmplat cu echipa şi cu Becali şi că nu mai vor. Aici era vorba despre un răspuns din partea ministrului (n.r. - Apărării, Nicolae Ciucă), care în momentul de faţă este prim-ministru. Dacă a fost aşa, nu ştiu, eu am transmis comandantului şi acest lucru mi s-a transmis. 

Nu şi-au dorit lucrul ăsta, să lucreze cu privatul", a declarat Victor Piţurcă pentru Orange Sport. 

Steaua Bucureşti nu poate promova pe baza Legii Sportului, care interzice unui club de drept public să joace într-o competiţie profesionistă, precum prima ligă. 

După ce n-a putut disputa barajul de promovare în Superligă în sezonul trecut, Steaua Bucureşti e lider în actuala stagiune din Liga 2, cu 33 de puncte, cu două peste Poli Iaşi, a doua echipă aflată pe loc care asigură promovarea directă. 

De ce Victor Piţurcă nu vine la meciurile Stelei Bucureşti

Simbol al Stelei, Victor Piţurcă urmăreşte situaţia echipei, în Liga 2, dar nu doreşte să asiste la meciurile din Ghencea până când destinul clubului nu se va schimba. 

"Da, este incredibil, nu pot să înţeleg şi nu ştiu ce se vrea, ce se doreşte. Nu ştiu cine connduce şi cine poate să ia măsuri în ceea ce priveşte echipa, dar eu personal nu am mai fost la niciun joc în Ghencea, pentru că sunt jocuri amicale, singurul obiectiv acolo este să nu retrogradezi în liga a treia, în rest...

Văd că Opriţa îşi face o mie de probleme, să câştige, dar nu ştiu pentru ce. Eu ştiu pentru ce, eşti antrenor, vrei să câştigi, asta e clar, însă nu ştiu ce se doreşte şi nu ştiu dacă aş vrea să discut, cu cine să discut. 

Aş merge la ministru, e ministru nou. Cred că el habar nu are de echipa de fotbal şi ce ar trebui să facă. Nu văd ce proiect este. Steaua, în Liga 2, ar trebui să ajungă acolo unde îi este locul, să redevină ce a fost, acolo trebuie să fie", a mai spus Victor Piţurcă. 

Afla mai multe despre: victor piturcavictor piturca steauasteaua bucurestivictor piturca investitori americani steauainvestitori americani steaua bucurestigigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare