Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Numirea cuplului Pintilii / Strizu la FCSB, mutare de geniu a lui Gigi Becali? Până şi rivalii sunt impresionaţi: ”Sunt echipa pe val” | EXCLUSIV

Numirea cuplului Pintilii / Strizu la FCSB, mutare de geniu a lui Gigi Becali? Până şi rivalii sunt impresionaţi: ”Sunt echipa pe val” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

De când a plecat Nicolae Dică de la echipă, FCSB a pierdut un singur meci pe plan intern, cu CFR Cluj, reuşind să se impună în fiecare dintre celelalte etape din Superligă. Până şi rivalii de la Rapid sunt impresionaţi de forma vicecampioanei.

La doar patru luni după ce revenise la FCSB pentru un al doilea mandat pe banca tehnică, Nicolae Dică a decis să îşi dea demisia de la club, din cauza patronului şi comentariilor sale.

Timp de o lună, Mihai Pintilii a ocupat funcţia de interimar, dar, conform regulamentului, un antrenor fără licenţă Pro, ca Pintilii, nu poate ocupa postul respectiv mai mult de 31 de zile.

În acest context, vicecampioana avea nevoie de un nou antrenor, dar a găsit o ”portiţă” pentru a evita o nouă numire şi a continua cu Mihai Pintilii ca antrenor.

Leo Strizu a fost trecut în acte principal, întrucât acesta deţine licenţa Pro, iar, de atunci, echipa a mers mai bine decât s-ar fi putut gândi, probabil, şi cel mai optimist fan roş-albastru.

După o înfrângere ruşinoasă cu West Ham, FCSB a câştigat următoarele cinci etape la rând, înainte de a fi învinsă de CFR Cluj şi a câştiga şi cu FC Botoşani.

Numirea cuplului Pintilii / Strizu la FCSB, mutare de geniu a lui Gigi Becali?

Cuplul Mihai Pintilii / Leo Strizu a făcut minuni la Bucureşti, atât din punct de vedere al jocului, cât şi al rezultatelor, chiar şi în condiţiile în care patronul dictează schimbările şi primul 11.

Întrebat despre parcursul vicecampioanei, Vasile Maftei, directorul academiei Rapidului, a recunoscut că formaţia roş-albastră era cea mai în formă echipă înaintea pauzei, numind-o pe FCSB candidată la câştigarea titlului.

”(n.r. cum ţi se pare FCSB, cu Strizu, Pintilii?) Ce să mi se pară? Dacă luăm după ultimele rezultate, sunt o echipă... dacă nu mă înşel, au câştigat ultimele şase meciuri (n.r. interviul a avut loc înaintea înfrângerii cu CFR), sunt echipa pe val.

E o echipă căreia nu îi mai dădea nimeni şanse la play-off în urmă cu două-trei luni şi au avut parcursul ăsta extraordinar în ultimele etape, iar acum este candidată la câştigarea campionatului”, a declarat Vasile Maftei, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: vasile maftei 

viewscnt
Articole similare