Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu ar fi ”delegat” conducerea Rapidului să transfere fotbalistul din Superligă dorit de FCSB! Giuleştenii ar spera să îi ia faţa lui Gigi Becali

Adi Mutu ar fi ”delegat” conducerea Rapidului să transfere fotbalistul din Superligă dorit de FCSB! Giuleştenii ar spera să îi ia faţa lui Gigi Becaligalerie foto

Rapid

Comentarii

Înaintea perioadei de mercato din această iarnă, Adi Mutu ar fi întocmit o listă de achiziţii şi ar fi ”delegat” conducerea să transfere un fotbalist din Superligă care este dorit şi de FCSB, Gigi Becali recunoscând public că este un fan al acestuia.

Rapid a încheiat anul pe poziţia a patra din Superligă, la egalitate de puncte, 38, cu FCSB şi Universitatea Craiova, aflate pe locul trei, respectiv cinci.

Echipa pregătită de Adi Mutu fusese singura formaţie din apropierea liderului Farul în prima parte a stagiunii, dar a coborât uşor, uşor din cauza inabilităţii de a câştiga constant în deplasare.

Aşadar, dacă CFR câştigă meciul de marţi, ultimul din acest an din Superligă, Rapid va încheia 2022 la nouă puncte de lider, având încă şanse nu doar la podium, ci şi la titlu.

Marea problemă a giuleştenilor a fost atacul. Deşi Marko Dugandzic şi Kevin Luckassen şi-au făcut respectabil treaba, din punctul de vedere al jocului, golurile nu au venit.

Rapid a marcat de doar 27 de ori în 21 de meciuri, mai puţin ca Farul, FCSB, Sepsi şi CFR şi de la fel de multe ori ca Hermannstadt.

O echipă cu aspiraţii de a cuceri campionatul trebuie să înscrie mai mult, iar Adi Mutu, ca fost atacant, ştie acest lucru, motiv pentru care a ”delegat” conducerea să facă transferuri.

Adi Mutu ar fi ”delegat” conducerea Rapidului să transfere fotbalistul din Superligă dorit de FCSB

Conform Playsport, ”Briliantul” ar dori întăriri în atac şi la mijlocul terenului, dar şi între buturi, dacă se concretizează plecarea lui Horaţiu Moldovan.

Pentru compartimentul ofensiv, Daniel Paraschiv (23 de ani) şi Arnold Garita (27 de ani) sunt variantele ochite de ”Briliant”, atacantul lui FC Argeş fiind dorit şi de Gigi Becali la FCSB.

Garita a fost una dintre surprizele plăcute ale acestui campionat şi are şanse minime să mai joace la Piteşti mai mult de jumătate de sezon, iar Adi Mutu ar fi convins de calităţile sale şi l-ar dori la Bucureşti.

Pentru venirea francezului, Dan Şucu şi Victor Angelescu ar fi nevoiţi să bage mâna adânc în buzunar, dar, dacă reuşesc să îi ia faţa lui Gigi Becali, pot de o reală lovitură.

Sursa citată mai menţionează că Vlad Dragomir ar fi dorit pentru a ”betona” centrul terenului, în timp ce Mihai Popa, aşa cum anunţase Orange Sport, l-ar putea înlocui pe Moldovan în cazul unei despărţiri.

Din punctul de vedere al plecărilor, Mutu a anunţat deja că renunţă la Dussaut, Marzouk şi Vojtus, în timp ce Crepulja s-ar afla pe lista neagră, iar lui Măţan îi expiră împrumutul.

Afla mai multe despre: arnold garita 

viewscnt
Articole similare