Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ultimul lui meci”. Despărţire ŞOC la FCSB! Fotbalistul s-a săturat şi îşi face bagajele: ”Îşi doreşte să plece”

”Ultimul lui meci”. Despărţire ŞOC la FCSB! Fotbalistul s-a săturat şi îşi face bagajele: ”Îşi doreşte să plece”galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat ultimul meci din acest an, cu FC Botoşani, scor 1-0, iar Bănel Nicoliţă este de părere că aceasta a fost şi ultima partidă pentru un roş-albastru la Bucureşti, după ce acesta s-a săturat şi ar fi decis să îşi facă bagajele.

FCSB a reuşit să încheie anul cu o victorie, împotriva lui FC Botoşani, chiar dacă s-a chinuit aproape 80 de minute să marcheze şi a fost la un pas de a obţine toate punctele.

Eroul vicecampioanei a fost Florinel Coman, care, introdus de pe bancă, a punctat în minutul 78, dintr-o pasă intelogentă a lui Tavi Popescu, fotbalistul care i-a luat locul în primul 11.

”Mbappe de România” traversează o perioadă grea de o vreme la FCSB şi există posibilitatea ca golul marcat cu Botoşani să fie cel de rămas bun pentru fani.

Bănel Nicoliţă a anunţat că Florinel Coman va pleca de la Bucureşti în această iarnă, conform discursului pe care l-a ţinut în urma partidei împotriva moldovenilor.

Nicoliţă, fost coechipier cu Coman la Viitorul, îl cunoaşte foarte bine pe jucătorul FCSB-ului şi este convins că acesta va părăsi clubul, în căutarea a mai multor minute pe teren.â

Florinel Coman s-a săturat de FCSB

Eu cred că e ultimul lui meci. După declaraţia pe care a avut-o aseară, e clar că lucrurile nu stau bine şi îşi doreşte să plece. Să joace câte 15-20 de minute nu e ce vrea el.

Poate să fie şi o strategie şi Gigi să-l joace titular până în vară şi atunci să-l vândă, dar nu cred. Eu îl ştiu pe Coman, e foarte dificil. Am jucat cu el la Viitorul, dacă nu e cineva să-i vorbească, să-i spună cum stau lucrurile…

Coman a debutat cu mine în teren la Viitorul, era mai haotic, şi Hagi l-a luat şi a vorbit cu el zi de zi şi încerca să-i explice că nu e bine ce face, dar el făcea la fel. Ce făcea?

Mai ieşea noaptea pe afară, mai fuma o ţigară. Hagi îi spunea ‘nu mă interesează ce faci, e viaţa ta, dar eu vreau să ajungi fotbalist’.

Era dificil în acea perioadă. Hagi a reuşit pentru că a ştiut să vorbească cu el şi a ştiut să-i spună lucrurile aşa cum sunt”, a declarat Bănel Nicoliţă, pentru Fanatik.

Florinel Coman ar fi dorit de Rapid şi Chindia, însă Gigi Becali susţine că nu va renunţa la acesta decât dacă recuperează cele trei milioane de euro pe care i le-a plătit lui Gică Hagi pentru serviciile sale.

Deşi s-a tot vorbit despre o posibilă despărţire între cele două părţi, va fi un real şoc dacă Florinel Coman pleacă în acest fel de la FCSB, în iarnă, pe ”uşa din spate”.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare