Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gicu Grozav, întrebat la propria cununie civilă dacă va reveni în Liga 1! Răspunsul dat pe loc de internaţionalul român

Gicu Grozav, întrebat la propria cununie civilă dacă va reveni în Liga 1! Răspunsul dat pe loc de internaţionalul român

Superliga

Comentarii

Handbalista Sorina Tîrcă, campioană cu Rapid Bucureşti, şi fotbalistul Gicu Grozav s-au căsătorit civil, marţi, la Braşov. Sorina Tîrcă este fiica fostei jucătoare a naţionalei, Mariana Tîrcă.

Gicu Grozav a revenit în ţară în urma încheierii sezonului competiţional cu MTK Budapesta, în urma unui an ratat pentru formaţia românului.

Echipa de tradiţie din Ungaria a terminat sezonul pe locul al 11-lea, penultimul din campionat, şi a retrogradat pentru a treia oară în ultimii cinci ani.

În ciuda sezonului dezastruos avut de MTK Budapesta, Gicu Grozav a avut, individual, un an respectabil: în 26 de meciuri, românul a marcat şapte goluri şi a oferit un assist.

Totuşi, formaţia cu 23 de titluri şi 12 Cupe ale Ungariei în palmares va evolua oricum în eşalonul secund sezonul viitor şi speră să revină instant pe prima scenă a fotbalului maghiar, la fel cum a făcut-o şi ultimele dăţi.

Însă, internaţionalul român are şanse mici să mai continue la club şi s-a zvonit că ar putea reveni în Liga 1, dar nu la una dintre fostele sale echipe, ci la FC U Craiova.

Gicu Grozav, întrebat la propria cununie civilă dacă va reveni în Liga 1

Prezent la cununia sa civilă, alături de actuala soţie, Sorina Tîrcă, jucătoare de handbal care a avut un sezon diametral opus faţă de soţul său, câştigând titlul cu Rapid, Grozav a fost întrebat dacă va reveni în România.

Fotbalistul cu 29 de apariţii pentru echipa naţională nu a stat pe gânduri şi a răspuns instant, spunând că nu vrea să vorbească de fotbal la cununia sa civilă.

”(n.r. Gicu, te gândeşti să te întorci în România?) Să vedem, acum nu vreau să vorbesc de fotbal, vreau să mă bucur de această zi minunată şi o să am timp după să iau o decizie bună pentru mine, pentru familie acum”, a declarat Gicu Grozav.

Totuşi, acum că s-a căsătorit, Grozav va vrea cu siguranţă să petreacă mai mult timp alături de soţia sa, care evoluează la Rapid, aşa că românul ar lua cu siguranţă în calcul o ofertă din ţară.

Afla mai multe despre: gicu grozav 

viewscnt
Articole similare