Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu l-a sunat pe Mihai Rotaru după ce a auzit că acesta s-ar retrage de la Universitatea Craiova. Ce i-a spus finanţatorul: ”Eu ţi-am zis” | EXCLUSIV

Sorin Cârţu l-a sunat pe Mihai Rotaru după ce a auzit că acesta s-ar retrage de la Universitatea Craiova. Ce i-a spus finanţatorul: ”Eu ţi-am zis” | EXCLUSIV
Comentarii

Miercuri dimineaţa, în mediul online a apărut o presupusă declaraţie a lui Mihai Rotaru, care anunţa că, din vară, se va retrage de la Universitatea Craiova. Preşedintele Sorin Cârţu a fost contactat de Orange Sport pentru o reacţie şi a dezvăluit ce a vorbit cu finanţatorul oltenilor pe acest subiect.

După ce şi-a vândut toate afacerile din zona Olteniei, Mihai Rotaru ar fi luat decizia de a se retrage şi de la Universitatea Craiova, conform anunţului făcut de Prosport.

Finanţatorul Universităţii Craiova bagă bani la echipa din Bănie de ani buni şi a fost protagonist în mai multe scandaluri şi momente neplăcute din istoria clubului oltean.

Iar Rotaru ar fi decis să se retragă de la Universitatea Craiova, spunând: ”Din vară nu voi mai continua, dar trebuie spus că s-a prelungit contractul de asociere cu Primăria şi Clubul Sportiv până în 2032. Rămâne de văzut cine va investi”.

Aceasta a fost declaraţia prezentată cel puţin, declaraţie pe care patronul Universităţii Craiova nu şi-o asumă. Pe preşedintele Sorin Cârţu, Rotaru l-a informat că nu a afirmat un astfel de lucru.

Sorin Cârţu l-a sunat pe Mihai Rotaru după ce a auzit că acesta s-ar retrage de la Universitatea Craiova

Într-o discuţie cu Orange Sport, oficialul clubului oltean a dezvăluit că l-a sunat pe finanţator după ce a citit cuvintele sale, iar acesta l-a informat că nu a dat o astfel de declaraţie.

Totuşi, întrebat dacă fanii pot sta liniştiţi, Cârţu a transmis că Mihai Rotaru poate răspunde mai bine acestei întrebări.

Normal e să îi daţi lui telefon şi să vă explice ce înseamnă. Dar eu am vorbit cu el, astăzi, chiar acum vreo oră - o jumătate de oră, nu mai ştiu, a zis că el nu a declarat aşa ceva la nimeni şi că e o aiureală.

Nu a declarat la niciun reporter aşa ceva. (n.r. deci să stea liniştiţi fanii?) Eu ţi-am zis ce am vorbit cu el, că şi eu am dat telefon să vorbim problemele noastre, şi cu antrenorul, era chiar foarte deranjat.

L-am întrebat dacă e deranjat şi a zis că e chiar foarte supărat, foarte deranjat. Asta mi-a zis dânsul, dar vorbiţi eu el, el e cel mai în măsură să spună”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare