Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul anunţat de Gigi Becali, în linie dreaptă. Întăriri de la FCSB pentru o echipă din Superligă: ”Am suferit pe acel post” | EXCLUSIV

Transferul anunţat de Gigi Becali, în linie dreaptă. Întăriri de la FCSB pentru o echipă din Superligă: ”Am suferit pe acel post” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În urmă cu mai multe zile, Gigi Becali anunţa că este dispus să renunţe gratis la anumiţi jucători, iar, după Marco Dulca, încă un fotbalist de pe lista neagră de la FCSB se apropie de revenirea la fosta sa echipă.

Din cei 12 jucători pe care i-a adus în ultima perioadă de mercato la FCSB, doar jumătate par să aibă şanse de a rămâne la echipă şi din vara lui 2023.

Vadim Raţă deja a revenit la Voluntari, Marco Dulca e în discuţii cu Chindia, în timp ce Billel Omrani, Bogdan Rusu şi Rachid Bouhenna se află pe lista neagră a conducerii.

Al şaselea dintre aceştia, Radu Boboc, se apropie la rândul său de o revenire la Farul Constanţa, după ce Gigi Becali a declarat că l-ar lăsa să revină gratis la Ovidiu.

Romario Benzar a petrecut mai mult timp pe masa de tratament decât pe gazon în acest sezon, astfel că Dan Sîrbu, care nu este fundaş dreapta de meserie, a fost nevoit să evolueze în flanc.

Într-un interviu cu Orange Sport, Gică Popescu a fost întrebat despre revenirea lui Boboc şi a dat de înţeles că cei de la Farul ar putea fi interesaţi, postul de apărător dreapta fiind unul cu probleme.

Întăriri de la FCSB pentru Farul

”(n.r. Boboc este o ţintă? Spunea Becali că l-ar lăsa pe gratis la Farul) Sunt mulţi jucători pe care îi avem pe listă, mulţi, pe anumite posturi pe care am suferit în turul campionatului.

Cu siguranţă că fundaşul dreapta este unul dintre posturile unde a trebui să improvizăm, cu Sîrbu, care este fundaş central de fel, şi a făcut-o foarte bine copilul ăsta, a încercat să se adapteze.

A avut evoluţii bune, a mai şi greşit, e normal, e tânăr, joacă pe un post care nu e pe profilul lui, dar suntem pe locul întâi cu aceste mişcări pe care Gică le-a făcut.

A încercat să găsească întotdeauna soluţiile potrivite şi în situaţii de criză, când nu ai pe un post jucători şi trebuie să aduci un alt profil de jucător, să îl bagi pe o anumită poziţie.

Faptul că suntem acolo, sus, înseamnă că alegerile pe care le-a făcut Gică au fost inspirate”, a declarat Gică Popescu, pentru Orange Sport.

Totuşi, declaraţia care îl dă de gol pe preşedintele Farului este cea în legătură cu Florinel Coman. Întrebat dacă l-ar dori înapoi pe ”Mbappe de România”, ”Baciul” a răspuns că, dacă era gratis, desigur.

Filozofia pe piaţa transferurilor a Farului este exact aceea de a aduce la club, liberi de contract, jucători consideraţi ”expiraţi” de alte echipe şi a îi ajuta să redevină ce erau cândva.

Doar în acest sezon, Denis Alibec, Gabi Torje, Tudor Băluţă şi Dragoş Nedelcu au fost printre poveştile de succes ale ”Regelui”.

Afla mai multe despre: radu boboc 

viewscnt
Articole similare