Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi vrea să resusciteze un nou fotbalist alungat din Superligă. Jucătorul, pus pe liber chiar azi de fostul său club

Hagi vrea să resusciteze un nou fotbalist alungat din Superligă. Jucătorul, pus pe liber chiar azi de fostul său club

Fotbal intern

Comentarii

Gică Hagi (57 de ani) vrea să meargă în continuare pe modelul Torje, Alibec sau Băluţă şi să ia un nou jucător pe care să îl resusciteze la Farul Constanţa, dar care a dezamăgit la fostul său club. Acum ar fi vorba de un brazilian.

Gică Hagi s-a remarcat sezonul acesta prin mai multe aspecte, iar unul dintre ele ar fi că a reuşit să formeze la Farul o echipă competitivă din jucători care au dezamăgit la cluburile precedente.

Printre multiplele exemple, se pot număra Denis Alibec, Gabi Torje, Tudor Băluţă, Dragoş Nedelcu sau Romario Benzar. Toţi aceşti jucători au un element comun: au fost pregătiţi şi în trecut, la un moment dat, de Gică Hagi.

Hagi vrea să resusciteze un nou fotbalist alungat din Superligă. Jucătorul, pus pe liber chiar azi de fostul său club

Acum însă, ”Regele” vrea să încerce un nou ”pariu”, de această dată el dorind să aducă la Farul un mijlocaş de bandă brazilian, pe care nu l-a mai avut sub comandă, dar care a fost alungat de un club din Superligă.

Este vorba despre Mateus Criciuma, pus pe liber chiar astăzi, oficial, de FC Botoşani, alături de un argentinian, Franco Mussis.

Totuşi, Criciuma poate semna cu liderul campionatului, Farul, unde este dorit de Gică Hagi, conform Gsp, care a încercat să-l ia şi în trecut.

Valeriu Iftime nu l-a mai vrut pe jucătorul brazilian, de care s-a arătat dezamăgit.

”Să nu mai aud de el. De vreo 3 ori am vrut să scăpăm de el! Dacă merge la Farul, foarte bine, să fie sănătos. L-au mai vrut, acum e probabil să-i ia. Poate îl trezeşte Hagi, eu l-am alungat”, afirma patronul clubului moldovean.

Din 2021 la FC Botoşani, Mateus Criciuma a evoluat în 40 de meciuri pentru moldoveni, reuşind două goluri şi trei pase decisive. Acesta a venit în România de la Sao Bento, o formaţie din Brazilia.

În carieră, jucătorul în vârstă de 23 de ani a trecut şi pe la Ituano (2020-2021), club devenit cunoscut pentru lansarea în fotbalul mare a lui Gabriel Martinelli, care a jucat la acesta până în 2019, an în care a ajuns la Arsenal. Iar restul este istorie.

Afla mai multe despre: farulhagi 

viewscnt
Articole similare