Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gigi Becali după ce a fost ironizat de Florinel Coman. Cum a comentat declaraţia despre Mbappe: "La mine nu contează numele, dacă dormi, te schimb"

Reacţia lui Gigi Becali după ce a fost ironizat de Florinel Coman. Cum a comentat declaraţia despre Mbappe: "La mine nu contează numele, dacă dormi, te schimb"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali l-a lăudat pe Florinel Coman după golul decisiv marcat de acesta în meciul cu FC Botoşani, însă fotbalistul de 25 de ani l-a ironizat pe patronul roş-albaştrilor imediat după partidă.

La o zi distanţă de la meciul cu moldovenii, câştigat de FCSB cu 1-0, Gigi Becali a comentat declaraţiile ironice oferite de Florinel Coman.

"Dacă dormea pe teren, normal că era schimbat şi Mbappe, la mine nu contează numele, dar nu vreau jucători indolenţi. Spre exemplu, Olaru n-a fost schimbat niciodată, chiar dacă n-a fost în formă. La fel şi Tavi Popescu, poate a fost schimbat prin repriza a doua.

Dar când văd că jucătorii dorm pe teren, eu îi schimb. Eu, Becali, te schimb imediat. Dacă ai venit la dormitor, te schimb. Aici e război, FCSB nu e dormitor. Mie nu îmi place indolenţa" , a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Coman l-a ironizat pe Gigi Becali

Imediat după meciul cu FC Botoşani, decis chiar de golul său din minutul 78, Florinel Coman a ironizat situaţia de la FCSB.

"A fost o finală de Cupă Mondială foarte spectaculoasă. Dacă Mbappe era la FCSB, era schimbat în minutul 20" , a spus Florinel Coman după meciul cu FC Botoşani.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare