Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu a rupt tăcerea şi a anunţat în ce condiţii se poate întoarce Florinel Coman la Farul | EXCLUSIV

Gică Popescu a rupt tăcerea şi a anunţat în ce condiţii se poate întoarce Florinel Coman la Farul | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Zvonurile privind o posibilă revenire a lui Florinel Coman la Farul au apărut după ce Gigi Becali a dezvăluit că jucătorul a cerut o hârtie care să-i permită să meargă la un alt club, sub formă de împrumut, în iarnă.

Gică Popescu a rupt tăcerea şi a anunţat în ce condiţii se poate întoarce Florinel Coman la Farul | EXCLUSIV

Comparat la un moment dat cu Kylian Mbappe, fotbalistul a ajuns acum în dizgraţia lui Gigi Becali. Florinel Coman, patronul de la FCSB, a dezvăluit recent că Florinel Coman i-a cerut să îl lase să plece de la echipă, sub formă de împrumut, iar atunci au apărut speculaţiile conform cărora s-ar putea întoarce sub comanda lui Gică Hagi, la Farul. 

Hagi a fost cel care l-a promovat şi debutat pe Florinel Coman la seniori. Gică Popescu a fost întrebat despre acest subiect şi a răspuns prompt. 

”Dacă ni se dă gratis îl luăm cu braţele deschise, cine nu îl doreşte pe Florinel Coman? Păi de unde bani? Noi nu avem bani să îl plătim, dacă vrea să ni-l dea gratis, jucătorii de valoarea îi primim cu braţele deschise, aşa îi primim la Farul”, a declarat Gică Popescu la Orange Sport.

Gigi Becali consideră că singurul care îl poate revitaliza pe Florinel Coman este Gheorghe Hagi, managerul tehnic de la Farul Constanţa, cel care i-a şi dat porecla „Mbappe”. Totuşi, patronul lui FCSB nu are de gând să o „ajute” pe Farul în drumul către titlul de campioană prin transferul lui Florinel Coman.

Florinel Coman a ajuns la FCSB în 2017, după ce Gigi Becali le-a plătit celor de la Viitorul Constanţa, actuala Farul, 3 milioane de euro.

  • 24 de meciuri a jucat Coman în actualul sezon la FCSB, unde a reuşit patru goluri şi trei pase decisive

FCSB încheie anul pe poziţia a treia în Liga 1, după ce a câştigat meciul din ultima etapă din 2022, scor 1-0, în faţa lui FC Botoşani.

"'Mbappe' fake trebuie schimbat în minutul 20!". Panduru l-a contrat pe Coman: "Ce dreptate?" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: florinel comangica popescu 

viewscnt
Articole similare