Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunerea lui Victor Piţurcă pentru Adi Mutu: ”Aş vrea să stăm de vorbă”. Ce doreşte să discute cu antrenorul Rapidului | EXCLUSIV

Propunerea lui Victor Piţurcă pentru Adi Mutu: ”Aş vrea să stăm de vorbă”. Ce doreşte să discute cu antrenorul Rapidului | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Victor Piţurcă a vorbit despre unul dintre foştii săi jucători de la echipa naţională, Adi Mutu, care a devenit între timp antrenor la rândul său. Fostul selecţioner a recunoscut că ar dori să mai discute cu ”Briliantul”, pe care îl laudă pentru progresele făcute în ultimii ani.

Ca antrenor, Adi Mutu a arătat o complet diferită faţă faţă de cea din cariera de jucător, când apărea în presă majoritar din motive negative şi era constant în mijlocul a scandaluri.

Însă, odată ce s-a retras şi a luat-o pe drumul antrenoratului, ”Briliantul” a devenit o prezenţă calmă, temperată, la polul opus faţă de Mutu ca jucător.

Victor Piţurcă a remarcat acest lucru şi a recunoscut că ar dori să discute din nou cu fostul său jucător, după ce a văzut cum s-a dezvoltat şi maturizat în ultimii ani.

Fostul selecţioner a recunoscut că ar dori să depăneze amintiri cu Mutu şi a dezvăluit că, atunci când îl avea sub comandă, ”Briliantul” nici nu voia să devină jucător.

Propunerea lui Victor Piţurcă pentru Adi Mutu

Şi-a dat seama ce înseamnă să fii antrenor, să conduci un grup de jucători şi are şi el experienţă, pentru că a jucat la cel mai înalt nivel fotbal şi s-a schimbat.

Acum aş vrea să stau de vorbă cu el, să mai depănăm nişte amintiri, pentru că am avut multe discuţii cu el când era jucător. 

De fapt, nu trebuie să mai am discuţia asta cu el, pentru că îl văd prin tot ce spune la televizor că şi-a schimbat discursul.

Mutu e o persoană inteligentă, dacă îi lipsea acest lucru, era cu totul altceva, dar eram sigur că se va schimba şi va ajunge...

(n.r. avea veleităţi să devină antrenor?) Nu avea veleităţi, pentru că pe el nu îl interesa, îmi spunea că nu se uită la meciuri.

Îl interesa mai puţin de adversar şi chiar îmi spunea că nu vrea să se facă antrenor”, a declarat Victor Piţurcă, pentru Orange Sport.

În interviul acordat, Victor Piţurcă a mai vorbit şi despre alte subiecte din fotbalul românesc, printre care situaţia de la Universitatea Craiova şi cea a lui Florinel Coman la FCSB.

Afla mai multe despre: victor piţurcă 

viewscnt
Articole similare