Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ceva s-a întâmplat, au ei informaţii”. Semne mari de întrebare după ultimele rezultate ale Farului Constanţa: ”Nu l-am înţeles pe Hagi, era calm” | EXCLUSIV

”Ceva s-a întâmplat, au ei informaţii”. Semne mari de întrebare după ultimele rezultate ale Farului Constanţa: ”Nu l-am înţeles pe Hagi, era calm” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a încheiat anul cu doar o victorie din ultimele patru meciuri, iar Bogdan Cosmescu este de părere că acest lucru nu este întâmplător. Invitat în studioul Orange Sport, comentatorul a expus o ipoteză în legătură cu forma modestă a liderului Superligii.

Lider autoritar pe mai tot parcursul primei părţi a sezonului, Farul s-a lăsat prinsă din urmă în ultimele etape, după ce a reuşit să obţină doar patru puncte din ultimele 12 posibile.

CFR s-a apropiat la doar un punct de lider, în timp ce FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova se află la doar şapte lungimi în urmă, cu nouă etape rămase până la play-off.

În opinia lui Bogdan Cosmescu, forma modestă a formaţiei constănţene nu are cum să fie întâmplătoare, mai ales la cât de bine evoluase echipa până în acest punct.

Faptul că Hagi era calm după 0-4 cu Hermannstadt i-a ridicat mari semne de întrebare comentatorului, care a sugerat că ceva s-a întâmplat în culise, cum ar fi ca cei de la Farul să afle de pe acum că nu vor putea juca în Europa sezonul viitor.

Semne mari de întrebare după ultimele rezultate ale Farului Constanţa

Pentru mine, CFR e pe primul loc. Farul ori nu mai vrea, ori ceva se întâmplă. Cum să pierzi 4-0 şi să faci 1-1 şi să nu treci de mijlocul terenului? Dai gol prin Băluţă cu un şut deviat, în minutul doi, şi nu mai joci nimic.

Pierzi înainte 4-0 la Hermannstadt... Farul, de pe locul întâi, nu înţeleg ce s-a întâmplat. Fie au ei nişte informaţii că nu au şanse în cupele europene, să câştige acel proces... ceva s-a întâmplat, nu poţi să joci în halul acesta.

Le-au lipsit jucători şi nu ştiu? Nu a lipsit nimeni. Şi au mâncat bătaie 4-0 şi, încă odată, au făcut 1-1 cu Voluntari jucând deosebit de prost. Deci mi se pare că CFR e pe locul întâi.

Nu l-am înţeles pe Hagi, l-am văzut foarte calm. După 4-0 la Hermannstadt să fii atât de calm... înseamnă că ceva se întâmplă. Şi-a criticat jucătorii, dar pe margine era...

Să zici că a fost un accident, dar după aia nu joci nimic la Voluntari. Punctul ăla e mincinos, dacă îi bătea Voluntari nu se supăra nimeni. Deschizi scorul şi după nu faci nimic”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare