Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, aproape de primul transfer al iernii! Preşedintele unui club din Superligă recunoaşte: ”Am cerut preţul, e mică diferenţa, aşteptăm răspuns”

Universitatea Craiova, aproape de primul transfer al iernii! Preşedintele unui club din Superligă recunoaşte: ”Am cerut preţul, e mică diferenţa, aşteptăm răspuns”galerie foto
Comentarii

Deşi încă nu a instalat un antrenor principal, Universitatea Craiova este aproape de a rezolva primul transfer al iernii. Preşedintele unui club din Superligă a dezvăluit oferta făcută de olteni pentru un jucător şi a recunoscut că diferenţa dintre preţul oferit şi cel cerut este mică.

2022 a luat sfârşit pentru toate echipele din Superligă, după duelurile din a 21-a etapă, iar Universitatea Craiova a reuşit să încheie anul pe locul patru, la egalitate de puncte, 38, cu ocupantele locurilor trei şi cinci, FCSB şi Rapid.

Oltenii urmează să instaleze al treilea antrenor principal din acest sezon, după ce mandatele lui Laszlo Balint şi Mirel Rădoi s-au încheiat prematur, chiar şi după standardele Craiovei.

Pe lângă încercarea de a aduce un nou tehnician la club, conducerea din Bănie se gândeşte deja şi la noi jucători şi a pus ochii pe doi fotbalişti de la Petrolul.

Marian Huja (23 de ani) este unul dintre ei, iar directorul sportiv Claudiu Tudor, devenit şi preşedinte după plecarea lui Costel Lazăr, a dezvăluit că şi CFR Cluj şi FCSB l-ar dori pe acesta.

Celălalt jucător, cel care chiar este aproape de transferul în Bănie, este mijlocaşul central Jair (28 de ani), pentru care Universitatea Craiova a făcut o ofertă oficială.

Universitatea Craiova, aproape de primul transfer al iernii

Claudiu Tudor a dezvăluit că oltenii au făcut o propunere pentru brazilian care se apropie destul de mult de cerinţele ”lupilor galbeni”, care nu sunt însă dispuşi să negocieze mai mult.

Preşedintele Petrolului a notat că prahovenii aşteaptă un răspuns din partea Universităţii Craiova şi a recunoscut că diferenţa dintre oferta făcută şi contraoferta ploieştenilor nu este mare.

Pentru Jair au fost discuţii şi probabil sunt cu Universitatea Craiova! Ei au spus ceva, noi am spus altceva şi aşteptăm răspunsul lor în continuare.

(n.r. Unde v-aţi împotmolit?) Nu ştiu dacă ne-am împotmolit, noi am cerut preţul pe care îl considerăm. (n.r. A fost diferenţă mare?) Nu, nu, foarte mică”, a declarat Claudiu Tudor, pentru Prosport.

De abia sosit la Ploieşti în această vară, de la HJK Helsinki, Jair a însumat 22 de apariţii în tricoul ”lupilor galbeni”, contribuind două goluri şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: jair 

viewscnt
Articole similare