Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Prima plecare a iernii de la Farul Constanţa! Gică Hagi a renunţat la jucător după 26 de meciuri: ”Succes în carieră!”

OFICIAL | Prima plecare a iernii de la Farul Constanţa! Gică Hagi a renunţat la jucător după 26 de meciuri: ”Succes în carieră!”

Farul Constanța

Comentarii

Aflată în plină luptă pentru titlu, Farul Constanţa plănuieşte să aducă întăriri, iar, după prima venire a iernii la club, cea a lui Mateus, liderul Superligii a confirmat oficial şi prima despărţire, pe site-ul oficial, mulţumindu-i fotbalistului pentru timpul petrecut la club.

Aflată pe primul loc al Superligii la finalului lui 2022, la un punct de ocupanta locului secund, CFR Cluj, Farul Constanţa se află cu siguranţă într-o luptă la titlu, dar nu are timp să stea linişită.

Orice pas greşit poate fi decisivi în calculele pentru campionat, iar, aşa cum s-a văzut în mai multe rânduri, echipa pregătită de Gică Hagi nu este imună la probleme.

Singurele două înfrângeri ale dobrogenilor în acest sezon au venit în circumstanţe atipice, prima după o revenire incredibilă a Universităţii Craiova, 3-4 după 3-1, iar a doua o umilinţă cu Hermannstadt, scor 0-4.

În acest context, Gică Hagi doreşte să îşi ”betoneze” lotul şi, după ce a rezolvat prima venire, a confirmat şi prima plecare. Robert Moldoveanu (23 de ani) s-a despărţit oficial de liderul Superligii.

Atacantul adus de la Dinamo în urmă cu un an primise o şansă imensă din partea ”Regelui”, dar nu a reuşit să profite de aceasta şi să convingă, astfel că a fost lăsat liber de contract.

Prima plecare a iernii de la Farul Constanţa

Farul Constanţa şi atacantul Robert Moldoveanu au decis, de comun acord, întreruperea relaţiilor contractuale.

În vârstă de 23 de ani, Robert Moldoveanu a evoluat in 26 de partide oficiale pentru clubul nostru în perioada ianuarie - decembrie 2022, în care a reuşit să marcheze 3 goluri şi să ofere 2 pase decisive.

Mulţumim, Robert, pentru evoluţiile în alb-albastru şi succes în carieră!”, se arată în mesajul postat pe site-ul oficial al Farului.

Pentru liderul Superligii ar putea urma mai multe plecări, în contextul în care Gică Popescu a recunoscut că Farul este nevoită să vândă pentru a se menţine un club profitabil.

Denis Alibec are şanse să plece de la Ovidiu, dar nu în iarnă ci în vară, în timp ce Alexi Pitu este şi el ”vânat” de alte cluburi.

Jucătorul care îi ia locul lui Moldoveanu în lot este Mateus, care s-a alăturat de la FC Botoşani.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare