Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul, dispusă să renunţe la unul dintre cei mai importanţi jucători ai săi! Gică Popescu: ”L-am lăsa să meargă la mai bine” | EXCLUSIV

Farul, dispusă să renunţe la unul dintre cei mai importanţi jucători ai săi! Gică Popescu: ”L-am lăsa să meargă la mai bine” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu a recunoscut că liderul din Superligă este dispus să renunţe la unul dintre cei mai importanţi jucători ai săi, dacă acesta primeşte o ofertă din afară, de la ”mai bine”,.

Aflată pe primul loc al Superligii la finalul lui 2022, Farul Constanţa a reuşit, până în ultimele săptămâni, un parcurs neaşteptat de bun, în ciuda faptului că are o echipă formată din ”rebuturi”.

Denis Alibec, Dragoş Nedelcu, Tudor Băluţă, Romario Benzar şi Louis Munteanu sunt doar câţiva dintre jucătorii care au revenit sub comanda lui Gică Hagi după ce au eşuat să se impună îl alte părţi.

Cel mai mult dintre aceştia s-a vorbit despre Denis Alibec, care, după mai multe sezoane modeste, se află pe locul secund în clasamentul golgheterilor din Superligă, cu nouă reuşite.

După ce a recunoscut că Farul va fi nevoită să îşi vândă dintre jucători pentru a ”deficitul bugetar”, Gică Popescu a dezvăluit, specific, că Alibec este unul dintre jucătorii la care s-ar putea renunţa.

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei în acest sezon, atacantul ar putea pleca de la Ovidiu dacă primeşte o ofertă importantă din străinătate, a anunţat preşedintele Farului.

Farul, dispusă să renunţe la unul dintre cei mai importanţi jucători ai săi

Eu l-am văzut pe Alibec numai din exterior. De când a venit la Farul, l-am văzut foarte determinat, hotărât să revină la forma sa de vârf, să joace în echipa naţională.

Cred că, în general, jucătorii au nevoie de un ambient plăcut, un ambient în care să se simtă bine, un ambient unde să îşi dorească să facă performanţă.

Unul din lucrurile... Gică face multe lucruri bune, dar cel mai bun pe care îl face este că ştie cum să motiveze jucătorii.

Uite ce jucători au venit la Farul, care erau consideraţi terminaţi din punct de vedere al dorinţei de performanţă. Au venit la Farul şi au renăscut, aşa a fost şi cu Alibec, aşa a fost şi în trecut.

Ne bucurăm şi vrem să stea cât mai mult, dacă va primi ofertă din străintăte, îl vom lăsa să meargă la mai bine. Poate va veni o echipă importantă să îl oferteze şi să aibă dorinţa să plece, să facă performanţă afară.

Toţi vor să meargă la mai bine, să câştige mai mulţi bani, să facă performanţă într-un campionat important. El calităţi are, are calitate pentru şapte jucători, întotdeauna mi-am pus întrebarea de ce nu a reuşit Alibec, la câtă calitate există.

Anul acesta, să facă un sezon senzaţional cu noi, să ne calificăm cât mai sus posibil, să ne batem la primele trei locuiri, să ne batem şi la campionat şi după aceea să curgă ofertele pentru el şi alţi jucători.

Nu scoatem jucătorii pe tarabă, <<veniţi şi ofertaţi-ne jucătorii>>, dar spuneam mai devreme, în momentul în care ai o evoluţie bună ca jucător, e normal să ai rezultate”, a declarat Gică Popescu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare