Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu va deveni niciodată Cosmin Moţi antrenor: ”Nu aş vrea să ajung la 40 de ani să iau pastile ca să mă liniştesc” | EXCLUSIV

De ce nu va deveni niciodată Cosmin Moţi antrenor: ”Nu aş vrea să ajung la 40 de ani să iau pastile ca să mă liniştesc” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Cosmin Moţi (38 de ani), actualul director tehnic al lui Ludogorets Razgrad, a dezvăluit că nu va deveni niciodată antrenor, fiind de părere că nu are cele necesare pentru a ocupa un loc pe banca tehnică.

Retras din activitate în urmă cu un sezon şi jumătate, în vara lui 2021, Cosmin Moţi a făcut imediat pasul în partea administrativă a fotbalului, chiar la Ludogorets.

Fostul ”tricolor” a devenit directorul tehnic al campioanei Bulgariei, după ce a petrecut nouă ani ca jucător al echipei, timp în care a câştigat o multitudine de trofee.

Nouă titluri de campion, o Cupă a Bulgariei şi patru Supercupe a câştigat Moţi la Razgrad, având în palmares şi un titlu, o Cupă a României şi o Supercupă alături de Dinamo.

Cu o vastă experienţă în spate, la un nivel înalt, multe persoane din lumea fotbalului se aşteptau ca Moţi să devină un antrenor valoros în viitor, mai ales că a fost şi un lider al echipelor sale.

Doar că fostul fundaş, care a însumat şi 15 meciuri în tricoul României, nu şi-a dorit vreo secundă să devină antrenor şi în continuare nu îşi doreşte.

De ce nu va deveni niciodată Cosmin Moţi antrenor

Într-un interviu cu Orange Sport, Cosmin Moţi a dezvăluit că încă de când şi-a agăţat ghetele în cui a ştiut că nu îşi doreşte să ocupe banca tehnică.

Fostul fotbalist este de părere că nu are temperamentul necesar pentru a fi antrenor şi a afirmat că nu doreşte să se bazeze pe medicamente pentru a se poată linişti la 40 de ani.

Când am renunţat la cariera de jucător, nu m-a tentat o carieră în antrenorat. Nu cred că am ceea ce îmi trebuie pentru a fi antrenor.

Nu aş vrea să ajung la 40 de ani să iau pastile ca să mă liniştesc. Sunt impulsiv, nu mă pot controla şi nu cred că aş reuşi foarte multe în cariera asta”, a declarat Cosmin Moţi, pentru Orange Sport.

Ludogorets a câştigat titlul şi în primul sezon cu Cosmin Moţi director tehnic, iar, la momentul actual, se află pe locul secund în campionat, la un punct de liderul CSKA Sofia.

Afla mai multe despre: cosmin moţi 

viewscnt
Articole similare