Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un angajat al FC U Craiova, bătut şi înjughiat pentru că purta însemnele echipei! Atacatorii ar fi suporteri ai rivalei Universitatea Craiova

Un angajat al FC U Craiova, bătut şi înjughiat pentru că purta însemnele echipei! Atacatorii ar fi suporteri ai rivalei Universitatea Craiova

FC U Craiova

Comentarii

Luni seara, un angajat al FC U Craiova a fost victima unui atac în timp ce se îndrepta spre baza echipei, după ce a intrat într-o dispută cu mai mulţi presupuşi suporteri ai rivalei Universitatea, care l-au bătut şi înjunghiat.

În cursul serii de luni, un bărbat de 36 de ani a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova, după ce a fost victima unui atac nemilos, chiar în centrul oraşului,

Persoana, angajată a FC U Craiova, se îndrepta către baza de antrenament a echipei când a intrat într-un conflict cu un grup de ”patru-cinci tineri” pe care nu îi cunoştea.

Îmbrăcat cu haine care purtau însemnele echipei, tinerii, presupuşi fani ai rivalei Universităţii Craiova, au început să îl insulte pe acesta, iar conflictul a degenerat incredibil de rapid.

Dacă iniţial agresorii doar l-au înjurat pe angajatul lui FC U Craiova, clubul său şi patronatul acestuia, imediat au început şi loviturile, iar unul dintre atacatori a scos un cuţit.

Un angajat al FC U Craiova, bătut şi înjughiat în drum spre baza echipei, pentru că purta un echipament al clubului

Victima a fost înjunghiată în zona abdomenului, dar, din fericire, nu a suferit răni fatale, iar marţi se va prezenta la Institutul de Medicină Legală, pentru a obţine certificatul care să ateste rănile suferite.

Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Craiova, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de patru-cinci tineri, pe care nu-i cunoaşte, fiind lovit de unul dintre aceştia cu un obiect înţepător în zona abdominală”, au declarat poliţiştii olteni, conform Ediţie Specială.

Forţele de ordine au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, însă ancheta încă se află în plină desfăşurare.

Momentan, oamenii legii nu au dat de înţeles că ar avea în vedere un grup de suspecţi sau că cei care l-au agresat erau cu siguranţă fani ai rivalei.

Tensiunile dintre FC U Craiova şi Universitatea Craiova există pe bună dreptate, dar violenţele între fani întrec orice limită în orice fel de rivalitate.

Afla mai multe despre: fc u craiova 

viewscnt
Articole similare