Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a alcătuit cel mai bun prim 11 din Superligă din 2022: ”Toţi sunt buni!”. Un singur jucător de la FCSB a fost inclus | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru a alcătuit cel mai bun prim 11 din Superligă din 2022: ”Toţi sunt buni!”. Un singur jucător de la FCSB a fost inclus | VIDEO EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a alcătuit cel mai bun prim 11 din Superligă din anul 2022. Fostul ”tricolor” a inclus patru jucători de la CFR Cluj, doi de la Rapid, Universitatea Craiova şi Farul şi unul de la FCSB.

Cu doar câteva zile rămase din 2022, tema emisunii Sport Report a fost legată de cea mai bună echipă a anului din Superligă, iar Basarab Panduru a fost cel care a alcătuit primul 11.

Expertul Orange Sport a primit mai multe opţiuni pe fiecare post, deşi putea alege şi din proprie iniţiativă orice jucător îşi dorea, care să îl fi impresionat în ultimul an.

În calcul s-a luat doar anul calendaristic 2022, adică a doua jumătate a ultimului sezon şi prima parte a actualei stagiuni.

Basarab Panduru a alcătuit cel mai bun prim 11 din Superligă din 2022

”Prin ce a făcut de când a venit, Scuffet e interesant. Pentru prima dată, mi se pare că CFR are un portar care îţi dă siguranţă”.

”Mă bucur pentru Butean, Tofan e căpitanul lui FC Argeş, dar Manea e mai bun”

”Toţi sunt buni, şi Radunovic, deşi tot timpul am impresia că ar putea mai mult, şi Junior Morais, şi Camora, parcă l-aş pune pe Bancu

”Unul e Burcă şi celălalt e Săpunaru

”Închizător Boateng, e cel mai bun”

(n.r. Alex) Creţu este unul dintre cei mai constanţi şi buni jucători de la Craiova, aş merge pe el şi Olaru.

Cordea e bun, dar aici l-aş pune pe Sefer, pentru că Sefer este alt Sefer decât anul trecut, e un Sefer care dă goluri, are un viitor bun.

Pitu e jucătorul care a crescut cel mai mult în acest sezon, pentru tot ce a făcut anul ăsta, Pitu, vreau să aibă încredere în continuare, să se dezolte în bine.

Pentru reinventarea lui, chiar dacă nu sunt de acord mereu cu ce joacă, anul ăsta parcă a fost bun Alibec.

La finalul anului 2022, 11-le ideal ales de Basarab Panduru din Superligă este:

  • Scuffet (CFR) - Manea (CFR), Burcă (CFR), Săpunaru (Rapid), Bancu (U Craiova) - Olaru (FCSB), Boateng (CFR), Creţu (U Craiova) - Sefer (Rapid), Alibec (Farul), Pitu (Farul)

 Galerie foto

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare