Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre fotbaliştii revelaţie din ultimul sezon al Superligii, o dezamăgire în noua stagiune: ”A luat-o în jos” | EXCLUSIV

Unul dintre fotbaliştii revelaţie din ultimul sezon al Superligii, o dezamăgire în noua stagiune: ”A luat-o în jos” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a vorbit despre unul dintre fotbaliştii revelaţie din ultimul sezon al Superligii, care nu a continuat pe aceeaşi pantă ascdendentă şi în această stagiune, fiind o mare dezamăgire pentru suporteri, care aveau aşteptări mari de la acesta.

În ultimul sezon, pentru prima dată în scurta sa istorie, Sepsi a reuşit să cucerească un trofeu, după ce a învins-o pe FC Voluntari şi a pus mâinile pe Cupa României.

La scurt timp după a venit şi Supercupa, iar covăsnenii sperau că vor putea continua pe aceeaşi pantă ascendentă şi în acest sezon, posibil printr-o clasate pe podium.

Patronul Laszlo Dioszegi a recunoscut că echipa din Sfântu Gheorghe nu se gândeşte la titlu, dar că speră că unul dintre cei trei ”granzi” se va împiedică şi că Sepsi se va putea strecura pe podium.

Însă, la momentul actual, covăsnenii nu se află nici pe loc de play-off, dacă nu se ia în calcul depunctarea severă încasată pe Hermannstadt, pe care sibienii au contestat-o deja în instanţă.

Cu 32 de puncte după 21 de etape, formaţia pregătită de Sfântu Gheorghe se află pe poziţia a şaptea, la un punct de revelaţia noului sezon, Hermannstadt.

”A luat-o în jos”

Aşa cum Sepsi a lăsat de dorit în acest sezon, şi unul dintre cei mai importanţi jucători ai săi din ultimul sezon traversează o perioadă modestă, după ce ajusese la naţională în urmă cu câteva luni.

Marius Ştefănescu (24 de ani) a fost marea surpriză de la Sfântu Gheorghe în ultimul sezon, iar, după ce a marcat două goluri în finala Cupei, a fost convocat de Edi Iordănescu.

Însă, de atunci, jucătorul lui Sepsi nu s-a mai remarcat, iar Basarab Panduru a recunoscut că acesta a luat-o în jos, chiar atunci când ar fi trebuit să îşi continue ascensiunea.

A dat două goluri (n.r. în finala Cupei României), a şi jucat titular la naţională. (n.r. ulterior a luat-o în jos) Da. El a avut momente bune atunci, pe finalul campionatului”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

În primul meci de după reluarea campionatului, Sepsi va avea parte de un duel foarte dificil, în Giuleşti, cu Rapid.

Afla mai multe despre: marius ştefănescu 

viewscnt
Articole similare