Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei trei antrenori români sub comanda cărora s-a simţit cel mai bine Denis Alibec: ”Am avut de învăţat” | VIDEO EXCLUSIV

Cei trei antrenori români sub comanda cărora s-a simţit cel mai bine Denis Alibec: ”Am avut de învăţat” | VIDEO EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Denis Alibec (31 de ani) a fost întrebat despre antrenorii sub comanda cărora s-a simţit cel mai bine din carieră. Atacantul Farului a nominalizat trei tehnicieni, toţi români, cu care a colaborat la echipe diferite din Superligă.

Considerat un jucător de mare perspectivă la începutul carierei sale, mai ales după ce a făcut pasul la Inter Milano, Denis Alibec nu a reuşit niciodată să îşi atingă potenţialul.

Un fotbalist incredibil de talentat, atacantul ajuns la 31 de ani a fost tras în spate de problemele sale din afara terenului, atât din punct de vedere disciplinar, cât şi alimentar.

În câteva perioade din carieră, Denis Alibec a dat dovadă că are valoare, dar imediat venea o altă perioadă în care jucătorul nu mai dădea randamentul dorit.

Considerat un fotbalist capricios, internaţionalul român are nevoie de anumite condiţii pentru a putea performa la un anumit nivel, iar la Ovidiu pare să le fi găsit.

Aflat pe locul secund în clasamentul golgheterilor Superligii, Denis Alibec a impresionat în acest sezon şi are şanse mari de a pleca de la Farul în vară.

”De la toţi am avut de învăţat ceva”

În acest context, când a fost întrebat, într-un interviu cu Orange Sport, despre antrenorii sub comanda cărora s-a simţit cel mai bine, cel mai pregătit pentru performanţă, primul nume rostit de Alibec a fost cel al lui Gică Hagi.

Apoi, atacantul Farului i-a mai nominalizat pe Marius Şumudică şi Laurenţiu Reghecampf, cu care a lucrat la Astra şi scurt la CFR, respectiv FCSB, punctând însă că de la toţi tehnicienii avuţi de-a lungul timpului avea ce învăţa.

La mine e important să mă respecţi ca jucător şi voi da totul pentru tine. (n.r. cu ce antrenor ai avut cea mai bună relaţie şi ţi-a oferit cel mai mult confort?) În primul rând, domnul Hagi, Marius Şumudică, Reghecampf.

Cu majoritatea m-am înţeles foarte bine. (n.r. cărui antrenor îi eşti recunoscător?) Tuturor, pentru că de la toţi am avut de învăţat ceva, nu pot să dau un nume acum”, a declarat Denis Alibec, pentru Orange Sport.

Interviul integral cu Denis Alibec poate fi urmărit AICI:

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare