Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali plănuieşte de pe acum un transfer uriaş în vară! MM Stoica a dezvăluit: ”Vrea să îl cumpere dacă ia campionatul” | EXCLUSIV

Gigi Becali plănuieşte de pe acum un transfer uriaş în vară! MM Stoica a dezvăluit: ”Vrea să îl cumpere dacă ia campionatul” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că transferul lui Deian Sorescu (25 de ani) la FCSB s-a blocat, cel puţin momentan, dar a recunoscut că Gigi Becali este dornic să îl achiziţioneze pe acesta în vară, dacă cucereşte campionatul.

Marţi, transferul-bombă al lui Deian Sorescu la FCSB a fost anunţat de Giovanni Becali, doar că, până la finalul zilei, mutarea s-a blocat, din cauza faptului că vicecampioana nu doreşte să plătească niciun ban acum.

”Gigi nu vrea să dea bani acum, vrea să îl cumpere dacă ia campionatul”

Implicit, FCSB voia să îl împrumute pe Deian Sorescu în această iarnă, cu o clauză opţională de cumpărate, ca apoi să decidă în vară dacă îl va aduce pe acesta definitv la club.

Managerul general al vicecampioanei, invitat în studioul Orange Sport, a dezvăluit că Gigi Becali îşi făcuse calculele şi ştia exact cum voia să procedeze în cazul Sorescu.

Concret, întrebat de moderatorul Dan Udrea de ce nu îl achiziţionează FCSB de pe acum pe jucătorul lui Rakow, MM Stoica a dezvăluit că Gigi Becali doreşte să achite suma de transfer doar dacă ia titlul, dar să aibă jucătorul, dacă e posibil, de pe acum.

Clauza de cumpărare definitivă a jucătorului cotat la 1,5 milioane de euro de transfermarkt era, conform lui Mihai Stoica, ”foarte mare”.

Transferul lui Sorescu la FCSB, plănuit de Gigi Becali

Un jucător pe care l-am dorit, dar, dacă nu se poate realiza, nu se poate. Noi nu ne aşteptăm să aducem vreun jucător în această iarnă, noi ne dorim foarte tare să nu se accidenteze vreun jucător.

Clauza de cumpărare e foarte mare, clar e un jucător pe care doreşti să îl cumperi. (n.r. de ce nu îl ia FCSB de acum?) Gigi nu mai vrea să dea bani acum.

Vrea să îl cumpere dacă ia campionatul, are nişte calcule simple şi uşor de înţeles. Îl ştim pe Sorescu, l-am văzut la echipa naţională, a arătat foarte bine.

La meciul cu Finlanda, el şi Man au fost cei mai buni. A fost printre remarcaţii tuturor. (n.r. mai există şanse?) Eu cred că nu... sau, mă rog, eu ştiu cum gândesc cei din Polonia?

Vom vedea, noi suntem deschişi. Dacă nu se face, oricum nu contam pe asta”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Momentan, transferul lui Sorescu la FCSB s-a blocat, dar, dacă Rakow e dispusă să îl împrumute pe acesta fără să încaseze vreo sumă, vicecampioana va aproba mutarea.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare