Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"S-a terminat discuţia!". S-a blocat transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Ce s-a întâmplat la negocieri | BREAKING NEWS

"S-a terminat discuţia!". S-a blocat transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Ce s-a întâmplat la negocieri | BREAKING NEWS

FCSB

Comentarii

Transferul lui Deian Sorescu, de la Rakow, la FCSB, s-a blocat la negocierile dintre cele două cluburi. Managerul general Mihai Stoica a anunţat că echipa bucureşteană nu vrea să ofere bani pentru împrumut, în timp ce polonezii cer bani.

De ce s-a blocat transferul lui Deian Sorescu la FCSB

FCSB vrea să facă unul dintre cele mai importante transferuri din această perioadă, în Superligă. Deian Sorescu poate lăsa Polonia după un singur an petrecut la Rakow, cu direcţia rivalei lui Dinamo. 

FCSB a luat legătura cu Rakow, dar negocierile s-au blocat momentan. Mihai Stoica a oferit ultimele informaţii despre transferul lui Deian Sorescu

Gigi Becali îl vrea sub formă de împrumut, fără bani, iar din vară să decidă dacă îl va transfera definitiv. În schimb, Rakow doreşte bani şi pentru împrumut. 

"Da, împrumut cu clauză de cumpărare. Niciun ban pentru împrumut, aşa se fac, mai ales când preiei tot salariul, cu toate că nu sunt de acord cei de la Rakow. 

S-a terminat! Depinde când îşi reconsideră poziţia, noi săptămâna următoare jucăm în campionat. Momentan, azi, nu e nimic. S-a terminat orice discuţie! Da! Eu cred că nu, dar eu ştiu ce gândesc cei din Polonia? Noi suntem deschişi în condiţiile noastre", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

"Nu, n-ar deveni cel mai bine plătit fotbalist de la noi dacă vine. E un jucător pe care l-am dorit, dar dacă nu se poate realiza, nu se poate. Noi oricum nu ne aşteptam să aducem un jucător în perioada asta. Gigi nu vrea să-l cumpere acum, vrea să-l cumpere doar dacă ia campionatul", a mai spus managerul general de la FCSB. 

Basarab Panduru i-a găsit şi postul lui Deian Sorescu la FCSB

Aflat lângă Mihai Stoica, Basarab Panduru a analizat ce ar însemna venirea fostului dinamovist la FCSB. 

”Îl vedeam la FCSB, fundaş dreapta, da. Mi se părea că e o echipă care poate să joace cu fudnaşi  laterali care sa rupă toată banda aia. Un inter să intre din interior, iar el să facă banda.

Îl vedeam. La naţională a jucat ba în dreapta, ba în stânga, iar la Dinamo la fel parcă. Mi-a plăcut de el, era un jucător bun, mai ales pentru campionatul nostru. Se duce acolo, pe un salariu bun, 23.000 din ce văd", a spus expertul Orange Sport. 

  • 27 de meciuri, 3 goluri şi 3 pase decisive sunt cifrele lui Deian Sorescu la Rakow. 

Afla mai multe despre: deian sorescumihai stoicatransfer deian sorescutransfer deian sorescu fcsb rakow 

viewscnt
Articole similare