Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, discurs clar după ce a auzit că Deian Sorescu va semna cu FCSB: ”Nu poate fi numit dinamovist!”

Florin Prunea, discurs clar după ce a auzit că Deian Sorescu va semna cu FCSB: ”Nu poate fi numit dinamovist!”

FCSB

Comentarii

Florin Prunea a reacţionat după ce a auzit că Deian Sorescu va semna cu FCSB.

Gigi Becali este foarte aproape de a da una dintre cele mai importante lovituri din ultimele sezoane. Patronul FCSB-ului a demarat negocierile pentru aducerea lui Deian Sorescu sub comanda lui Mihai Pintilii, iar jucătorul şi-a dat deja acceptul pentru o eventuală revenire în Superligă.

Fără transfer în actuala perioadă de mercato din iarnă, FCSB poate începe în forţă campania de achiziţii. Sorescu doreşte să plece din Polonia şi le-a transmis deja acest lucru oficialilor lui Rakow, aceştia dorind şi ei, în acelaşi timp, să se despartă de mijlocaşul român.

Florin Prunea a recţionat după ce a auzit că fotbalistul va semna cu FCSB. Fostul oficial de la Dinamo consideră că nu este nicio problemă în acest transfer, deoarece Sorescu nu a jucat suficienţi ani pentru echipa Ştefan cel Mare pentru a fi considerat dinamovist. 

”Nu poate fi numit dinamovist!”

”Sorescu ştie cel mai bine ce are de făcut. Foarte bine, vine la un club puternic din România. Foarte bine dacă se face. (n.r. – dacă se poate vorbi despre trădare) În niciun caz, s-au dus vremurile alea. Jucătorul de fotbal trebuie să facă ce e cel mai bine pentru el. Eu am avut în 90′, 96 şi 98′ în fiecare an ofertă de la Steaua.

Sigur, n-am putut să fac pasul. Am fost crescut de Dinamo, dar Sorescu este un jucător care a trecut pe la Dinamo, nu este crescut de Dinamo, nu este asimilat ca un mare dinamovist.

A stat 4 ani la Dinamo, nu poate fi numit dinamovist. Dar este un jucător foarte bun, dacă FCSB reuşeşte să-l ia, este o afacere bună. Joacă şi pe mai multe posturi şi este un jucător exemplu, un jucător foarte bun care n-a făcut probleme pe unde a fost.

(n.r. – dacă see poate impune la FCSB) Fără probleme, este un jucător de echipă naţională. Dar eu sunt curios dacă se face, nu cred că se face. Ar fi un pas în spate pentru el pentru că s-a dus la o echipă bună din campionatul Poloniei şi pe un salariu, bănuiesc, destul de mare. Nu ştiu dacă FCSB poate să îi suporte salariul pe care îl câştigă în Polonia”, a spus Florin Prunea, pentru AS.ro.

Afla mai multe despre: fcsb-sorescu-dinamo-prunea 

viewscnt
Articole similare