Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, doar începutul. Încă un jucător important s-a transferat în zona Golfului. Urmează Messi?

Cristiano Ronaldo, doar începutul. Încă un jucător important s-a transferat în zona Golfului. Urmează Messi?
Comentarii

Cristiano Ronaldo a fost doar primul super jucător care ajunge în această perioadă, la final de carieră, la echipe din zona Golfului. Dacă fotbalistul portughez a preferat o mutare în Arabia Saudită, un alt jucător de top a ales să se transfere în Qatar.

Cristiano Ronaldo, doar începutul. Încă un fotbalist important s-a transferat în zona Golfului

Este vorba despre Javier Pastore, care a semnat miercuri un contract cu echipa Qatar SC. Jucătorul va purta numărul 7 la noua sa echipă.

Mijlocaşul ofensiv argentinian a evoluat ultima oară pentru clubul spaniol Elche, apărând în 14 meciuri în ultimii doi ani, fără gol marcat în campionat.

Pastore a trecut în carieră pe la cluburile CA Talleres (2007), Huracan (2007-2009), Palermo (2009-2011), PSG (2011-2018) şi AS Roma (2018-2021) şi Elche (2021-2023), având 29 de selecţii şi două goluri marcate pentru naţionala Argentinei.

Ajuns la vârsta de 33 de ani, Javier Pastore are o cotă de piaţă în momentul de faţă de 800.000 de euro.

Astfel, odată cu transferul său în Qatar, se continuă, în această perioadă, moda transferurilor jucătorilor de top la echipe din zona Golfului.

Fără îndoială, cea mai mare lovitură au dat-o saudiţii de la Al Nassr, care au reuşit să îl aducă pe Cristiano Ronaldo, pe care îl plătesc regeşte.

Tot în Arabia Saudită poate ajunge şi Lionel Messi, precum eternul său rival, Cristiano Ronaldo.

Afla mai multe despre: pastoreqatar 

viewscnt
Articole similare