Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei trei fotbalişti români pe care îi ţine minte Sol Campbell din cariera sa: ”Nişte jucători minunaţi. Aveţi istorie”

Cei trei fotbalişti români pe care îi ţine minte Sol Campbell din cariera sa: ”Nişte jucători minunaţi. Aveţi istorie”

Fotbal intern

Comentarii

Căpitanul lui Arsenal în sezonul invincibil al ”tunarilor”, Sol Campbell (48 de ani) a fost prezent la o conferinţă de presă în Turcia, alături de Daniel Pancu, unde a fost întrebat despre jucătorii români pe care îi mai ţine minte din cariera de fotbalist.

Două titluri de campion, patru Cupe ale Angliei, două Supercupe şi o Cupă a Ligii a ridicat Sol Campbell în prestigioasa sa carieră, alături de Tottenham, Arsenal şi Portsmouth.

Dacă pentru fanii lui Spurs, fostul fundaş va rămâne mereu cunsocut drept ”Iuda”, după ce a părăsit echipa, liber de contract, pentru a semna cu marea rivală, pentru ”tunari”, Campbell mereu va fi o legendă.

”Nişte jucători minunaţi”

Englezul a fost căpitanul echipei în sezonul invincibil reuşit de Arsenal, care este în continuare singura echipă din istoria Premier League care a încheiat o stagiune fără să piardă vreun meci.

Prezent la o conferinţă de presă în Turcia, alături de Daniel Pancu, Campbell a fost întrebat ce jucători români îşi mai aduce aminte din cariera sa de fotbalist.

Fostul jucător de la Tottenham şi Arsenal a amintit trei jucători, doi care i-au fost coechipieri la Spurs, Gică Popescu şi Ilie Dumitrescu, şi unul care i-a fost adversar, Dan Petrescu.

Campbell a mai vorbit şi despre situaţia în care se află fotbalul românesc şi a afirmt că România are tot ce este necesar pentru a redeveni o forţă.

Petrescu, Popescu şi Dumitrescu, cei trei fotbalişti români pe care îi ţine minte Sol Campbell din cariera de jucător

Păi...îl ştiu pe Popescu. Cam asta e tot! Am jucat cu el. Şi Dumi la fel. Şi Dan Petrescu. Am jucat împotriva lui când era la Chelsea. Nişte jucători minunaţi.

Făcea excelent ambele faze, era fantastic. Putea înscrie, putea oferi pase de gol, a fost unul dintre primii fundaşi laterali care să facă ambele faze. Jucător de top, în opinia mea.

Aveţi jucătorii. Aveţi istoria. Rămâne doar să le aduceţi pe toate împreună. Incredibil de calzi, şi darnici, şi înţelegători... foarte ospitalieri şi, de asemenea, foarte, foarte, foarte înzestraţi din punct de vedere tehnic.

Dumi râdea mereu! Se bucura de viaţă! Da, dar uitaţi-vă la mărime! Sunt un om mare! El e foarte mic! Dacă mănâncă la fel ca mine, nu mai poate să alerge.

Mă bucur pentru Arsenal, dar sper să poată rămâne acolo! Devine strâns!”, a declarat Sol Campbell, la o conferinţă de presă din Turcia.

Afla mai multe despre: sol campbell 

viewscnt
Articole similare