Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”I s-a despicat fruntea, i-a căzut pielea peste ochi”. Urmările ciocnirii dintre Olaru şi Compagno. MM a dezvăluit cum se simt cei doi la o lună după incident | EXCLUSIV

”I s-a despicat fruntea, i-a căzut pielea peste ochi”. Urmările ciocnirii dintre Olaru şi Compagno. MM a dezvăluit cum se simt cei doi la o lună după incident | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit despre stările lui Darius Olaru şi Andrea Compagno, care au fost protagoniştii unui incident horror în urmă cu o lună, când s-au ciocnit cap în cap şi au fost transportaţi de urgenţă la spital.

În minutul 2 al meciului Chindia - FCSB, disputat pe 11 decembrie 2022, Andrea Compagno şi Darius Olaru au fost protagoniştii unui incident horror.

Cei doi jucători ai vicecampioanei au dorit să dispute acelaşi duel aerian şi au ajuns să se ciocnească violent, cap în cap, fiind transportaţi de urgenţă la spital.

La o lună de la incident, Andrea Compagno a oferit o serie de declaraţii în cantonamentul FCSB-ului, iar urmăririle erau evidente pe faţa sa.

”I s-a despicat fruntea, i-a căzut pielea peste ochi”

Italianul s-a ales cu o cicatrice uriaşă pe frunte, care îi coboară pe chip, din cauza faptului că ”i s-a despicat fruntea” şi ”i-a căzut pielea peste ochi”, conform lui MM Stoica.

În schimb, Darius Olaru a scăpat ceva mai ieftin, dar a rămas la rândul său ”marcat” de incident, doar că cicatricea sa este mai puţin evidentă.

Managerul general de la FCSB a mai dezvăluit că, cel mai important, cei doi nu au rămas cu urmări din punct de vedere psihologic, implicit nu au o teamă provocată de ciocnire.

Urmările ciocnirii dintre Olaru şi Compagno

V-am spus că e... e inimaignbail, arată... s-a întâmoplat acum o lună, e într-o relaţie de câţiva ani, probabil se vor căsători, acum...

Olaru are un 'v' aşa, o sedilă... nu e atât de mare. Lui Andrea i s-a despicat fruntea, pielea i-a căzut peste ochi, acum arată bine. Niciunul nu a rămas cu teamă.

Acum, gândeşte-te că sportivilor de la sporturi de contact li se întâmplă foarte des, bine, ei nu au fost pregătiţi să ia o astfel de lovitură, dar nu se poate să nu mai joace de asta”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Campionatul se va relua pe 22 ianuarie pentru FCSB. Atunci, vicecampioana se va deplasa la Sibiu, pentru a o înfrunta pe Hermannstadt.

Partida va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare