Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Bă, taci din gură, că mă enervezi!”. Hagi şi-a ieşit din minţi la amicalul Farului şi a început să ţipe la un spectator: ”E a şaptea oară, taci, tată!”

VIDEO | ”Bă, taci din gură, că mă enervezi!”. Hagi şi-a ieşit din minţi la amicalul Farului şi a început să ţipe la un spectator: ”E a şaptea oară, taci, tată!”

Farul Constanța

Comentarii

Marţi, Farul Constanţa a disputat un meci amical cu FC Argeş, reuşind să învingă echipa pregătită de Marius Croitoru cu 4-1. În timpul meciului, Gică Hagi şi-a ieşit din minţi din cauza unui spectator şi a ţipat la acesta să tacă din gură.

Spre deosebire de alte formaţii din Superligă, Farul Constanţa şi FC Argeş nu au plecat în cantonamente în afara şi ţării şi se pregătesc pentru a doua parte a sezonului în România.

Cele două formaţii, care s-au duelat în play-off în ultima stagiune, au disputat un meci amical, marţi, la Buftea, pe care liderul campionatului a reuşit să îl câştige fără drept de apel, scor 4-1.

”Taci din gură, că mă enervezi!”

Tudor Băluţă, Alexi Pitu şi Louis Munteanu au punctat în primele 19 minute, iar Mihai Popescu a majorat diferenţa în minutul 64, înainte ca Andreas Calcan să marcheze golul consolării pe final de joc.

Deşi echipa sa a reuşit nu doar să câştige, ci şi să marcheze de patru ori, Gică Hagi tot nu a reuşit să stea liniştit pe margine şi a zbierat pe tot parcursul meciului.

Nu doar fotbaliştii săi au fost ţinta ţipetelor ”Regelui”, ci şi un spectator din tribune, care l-a scos din sărite pe Hagi, antrenorul Farului ajungând să se răstească la acesta să tacă.

Hagi şi-a ieşit din minţi la amicalul Farului şi a început să ţipe la un spectator

Bă, taci din gură, că mă enervez. Taci din gură, tată, vezi-ţi de ale tale, e a doua oară, a şaptea oară, taci din gură, tată! Bă, aici nu jucăm... tăceţi din gură şi faceţi pe acolo.

Stă să facă spectatol, că asta ne trebuie, nu ne trebuie să alergăm. Spectacol, mamă, că suntem Dumnezei la spectacol”, a spus Gică Hagi.

După ce l-a mustrat pe spectatorul care îl deranja, Gică Hagi şi-a reîndreptat atenţia către jucătorii săi şi a strigat ”bă, duceţi-vă în presiune, cine v-a zis... duceţi-vă, bă, pe ea”.

Aflată pe primul loc al Superligii, dar la doar un punct de locul secund, ocupat de CFR Cluj, Farul Constanţa are speranţe că poate cuceri titlul în acest sezon, dar lupta este strânsă.

La doar şapte puncte de lider se află şi ”tripleta” FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare