Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie din interiorul FRF după ce Leo Strizu a fost lăsat acasă de FCSB, plecată în cantonament: ”Nu mi se pare în regulă. Asta e clar” | EXCLUSIV

Reacţie din interiorul FRF după ce Leo Strizu a fost lăsat acasă de FCSB, plecată în cantonament: ”Nu mi se pare în regulă. Asta e clar” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Duminică, FCSB a plecat în cantonament în Antalya, dar l-a lăsat acasă pe antrenorul din acte al echipei, Leo Strizu (55 de ani). Decizia vicecampioanei a stârnit un val de reacţii negative, iar Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a comentat speţa în direct la Orange Sport.

FCSB a plecat în cantonament în Antalya înaintea reluării Superligii, dar a ales să facă deplasarea fără antrenorul principal Leo Strizu, care a fost lăsat acasă.

MM Stoica a explicat că vicecampioana nu este sigură că va continua cu acesta pe banca tehnică şi că de accea nu l-a luat în Turcia, dar decizia a stârnit oricum un val de reacţii negative.

Leo Strizu, lăsat acasă de FCSB

Directorul Şcolii de Antrenori, Lucian Burchel, a intrat într-o polemică cu managerul general de la FCSB din cauza acestei speţe, considerând că este nevoie de un antrenor calificat la antrenamentele oricărei echipe profesioniste.

Burchel susţine în continuare că doar cariera de fotbalist nu ar trebui să garanteze unui fost jucător licenţa Pro şi a explicat că, din punct de vedere legal, Pintilii tot nu poate conduce echipa.

Invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin a vorbit despre decizia FCSB-ului de a îl lăsa acasă pe Leo Strizu şi a recunoscut că nu i se pare în regulă cum a procedat vicecampioana.

”Nu mi se pare în regulă”

Consilierul lui Răzvan Burleanu a afirmat că, dacă aceasta este legea, ea trebuie respectată, nu ocolită.

Regulamentar, nu ştiu dacă e în regulă sau nu, asta trebuie să decidă specialştii. Sportiv, nu mi se pare în regulă să nu ai măcar un antrenor cu carnet (n.r. în cantonament).

Aia îţi conferă calificare. E primul pas, cu carnetul poţi antrena la amatori sau în şcoli. Măcar ar fi cineva calificat pentru această meserie.

La competiţie e clar că nu se poate (n.r. să nu ai antrenor cu licenţă Pro), la antrenamente trebuie să spună specialiştii.

Ce s-a întâmplat la Rapid (n.r. care a plecat în cantonament anul trecut fără antrenor cu licenţa Pro)... nu exista antrenor cu licenţa Pro, dar exista cu A, Mihai Iosif.

Licenţa C era un fel de echivalent al unui instructor. Licenţe sunt perfecţionări, carnetul e calificare. Asta e legea, aşa trebuie să se întâmple lucrurile”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare