Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este un bandit”. Plecare forţată de la FC U Craiova! Mititelu şi-a pierdut minţile după ce a aflat că îşi poate pierde cel mai important fotbalist: ”O bătaie de joc”

”Este un bandit”. Plecare forţată de la FC U Craiova! Mititelu şi-a pierdut minţile după ce a aflat că îşi poate pierde cel mai important fotbalist: ”O bătaie de joc”

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova este aproape de a îşi pierde cel mai important fotbalist, pe fundaşul Andre Duarte (25 de ani). În opinia lui Adrian Mititelu, impresarul jucătorului forţează plecarea, pentru a obţine un nou comision când acesta va semna cu noua echipă.

Sosit în această vară la FC U Craiova, Andre Duarte a devenit imediat cel mai important jucător al oltenilor şi a fost integralist în acest sezon, prinzând toate minutele din cele 21 de etape disputate.

Parcursul său neaşteptat de bun i-a dat lui Adrian Mititelu speranţă că fie îl poate vinde pe o sumă importantă, fie îl poate păstra ca om de bază al echipei sale.

Doar că patronul lui FC U Craiova este aproape de a primi o lovitură grea. Mititelu susţine că impresarul lui Andre Duarte forţează plecarea portughezului, pentru a mai câştiga nişte bani.

”Este un bandit”

Lusitanul semnase un contract valabil pe un an cu oltenii, dar finanţatorul lui FC U susţine că acesta conţinea o clauză de prelungire pe un an, care ar fi fost activată.

Mititelu afirmă că impresarul nu recunoaşte acea prelungire şi că l-a propus pe Duarte la diverse echipe, întrucât acesta semna un precontract încă din ultimele şase luni ale înţelgerii.

Pogon, una dintre echipele pe care le va înfrunta FCSB în cantonamentul din Antalya, ar fi formaţia care îl doreşte insistent pe fundaş.

Polonezii ar fi făcut o ofertă de 200.000 de euro pentru a îl transfera pe Duarte de pe acum, dar Mititelu a afirmat că propunerea e o ”bătaie de joc”.

Plecare forţată de la FC U Craiova

Acest impresar este un bandit! Distruge jucătorii şi aleargă doar după comisioane. El spune că Duarte termină contractul în vară, dar nu e adevărat.

Noi i-am activat opţiunea de prelungire a contractului încă din noiembrie, astfel că în acest moment este jucătorul Universităţii Craiova până în iunie 2024.

Este, dacă vreţi, o strategie a impresarului de a lua comisioane la semnătură. A aplicat-o şi în alte părţi. Din ce ştiu eu, vara trecută, la un jucător de la Sepsi care a plecat de la ei.

Propune un contract, apoi nu mai recunoaşte opţiunea de prelungire a clubului. Noi am activat-o, deci Duarte mai are contract un an şi jumătate cu noi.

Impresarul lui Duarte l-a propus pe jucător în ultimele luni în toată Europa, nu doar în Polonia. Ajunsese şi la echipa lui Reghecampf, în Azerbaidjan.

(n.r. a existat vreo ofertă de la Pogon pentru Duarte?) Aia e o bătaie de joc. Nu se poate numi ofertă”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: andre duarte 

viewscnt
Articole similare