Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soarta fotbalistului de la FCSB făcut praf de Becali, decisă! Ce se întâmplă cu acesta: ”Am spus asta”

Soarta fotbalistului de la FCSB făcut praf de Becali, decisă! Ce se întâmplă cu acesta: ”Am spus asta”

FCSB

Comentarii

FCSB a renunţat deja la şase jucători în această iarnă şi ar dori să se mai despartă de cel puţin unul. Totuşi, Denis Haruţ (23 de ani) nu se numără printre aceştia, deşi a fost criticat dur de patronul Gigi Becali în acest sezon.

Şase jucători, Ianis Stoica şi Alexandru Musi, sub formă de împrumut, iar Andrei Dumiter, Marco Dulca, Bogdan Rusu şi Radu Boboc, definitiv, au părăsit-o deja pe FCSB în această iarnă.

Nemulţumit de randamentul acestora şi cu un lot numeros deja la dispoziţie, Gigi Becali a decis să renunţe la mai mulţi dintre fotbaliştii pe care echipa sa nu se baza.

Soarta fotbalistului de la FCSB făcut praf de Becali, decisă

Pe lângă cei plecaţi deja, Rachid Bouhenna se mai află pe lista neagră, în timp ce Andrei Cordea şi Malcom Edjouma ar fi doriţi insistent de formaţii din străinătate.

Unul dintre numele care nu se află, surprinzător, pe lista neagră a patronului este cel al lui Denis Haruţ, care a fost desfiinţat de Gigi Becali în urmă cu doar câteva luni.

Latifundiarul a afirmat că Haruţ nu este bărbat şi a punctat că el are nevoie exclusiv de bărbaţi la FCSB, care să dea totul pentru culorile roş-albastre.

În ciuda criticilor patronului la adresa sa, fundaşul va continua la Bucureşti şi după această perioadă de mercato, a dezvăluit MM Stoica, într-un comentariu pe Facebook.

”Am spus că nu pleacă el”

Răspunzând la alt comentariu, în legătură cu cine ar putea fi coordonatorul, ”Kevin de Bruyne-le” FCSB-ului, managerul general al vicecampioanei a ”strecurat” informaţia că Haruţ va rămâne la club.

"Am spus că nu pleacă Haruţ. Coordonator în 4-3-3 nu prea găseşti… doar dacă vrem neapărat să zicem că KdB (n.r. Kevin de Bruyne) e coordonator la City… la noi KdB e Olaru", a transmis MM Stoica.

Transferat de la FC Botoşani în urmă cu doi ani, Denis Haruţ l-a costat 660.000 de euro pe Gigi Becali, pe lângă procentele uzuale dintr-un viitor transfer pe care le păstrează Valeriu Iftime.

Din păcate pentru club, dar şi pentru fotbalist, fundaşul nu a reuşit să se impună la Bucureşti şi are în continuare doar 39 de apariţii în tricoul roş-albastru.

Haruţ a fost împrumutat în a doua parte a ultimei stagiuni la FC Botoşani, echipă care l-ar dori înapoi şi acum.

Afla mai multe despre: denis haruţ 

viewscnt
Articole similare