Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la FCSB a vorbit despre prezenţa lui Gigi Becali la antrenamente: ”Nu a pus mare preţ pe mine” | EXCLUSIV

Un fost jucător de la FCSB a vorbit despre prezenţa lui Gigi Becali la antrenamente: ”Nu a pus mare preţ pe mine” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Învinuit pentru multe dintre problemele de la FCSB, din pricina intervenţiilor sale constante la echipă, Gigi Becali este obişnuit să facă ce îşi doreşte în cadrul formaţiei sale, iar un fost jucător al vicecampioanei a dezvăluit că o dată s-a întâlnit cu acesta la baza clubului, la un antrenament.

Intervenţiile constante ale lui Gigi Becali la echipă au transformat-o pe FCSB dintr-una dintre cele mai râvnite echipe pentru antrenorii români, într-una dintre cele pe care cei de top o ocolesc.

După plecarea lui Constantin Gâlcă, la finalul sezonului 2014/2015, singurul tehnician cu o oarecare experienţă care a mai semnat cu vicecampioana a fost Edi Iordănescu, iar mandatul său nu a ţinut mult.

”Nu a pus mare preţ pe mine”

Acuzat că, pe lângă a face echipa şi schimbările, s-ar băga peste antrenor şi în vestiar, şi la antrenamente, lui Gigi Becali i-a fost luată apărarea de un fost jucător de la FCSB.

Robert Ion a dezvăluit, într-un interviu cu Orange Sport, că s-a întâlnit o singură dată cu patronul la bază, la un antrenament, iar că acesta a fost ”foarte ok”.

Deşi consideră că nu a primit destule şanse la Bucureşti, Ion a afirmat că nu are ce altceva să îi reproşeze lui Becali, pe care chiar îl apreciază pentru sinceritatea sa.

Cum îşi aminteşte Robert Ion vizita lui Gigi Becali la un antrenament al FCSB

Am fost impresionat de ce am găsit acolo, aveau toate condiţiile puse la dispoziţie jucătorilor să devină mai buni, toţi juniorii. A fost prima data când am luat contact cu o echipă care avea echipă de seniori.

Te motivează şi îţi doreşti să fii şi tu, să treci pe partea cealaltă a terenului, aşa erau puse terenurile, să îi vezi pe ei (n.r. jucătorii de la prima echipă) cum se antrenează şi ei pe tine.

Eu am venit din pepiniera lor şi nu s-a pus preţ mare pe mine din partea dânsului (n.r. lui Gigi Becali) şi nu am simţit niciodată presiunea exercitată asupra echipei, a venit o singură dată în bază şi a fost foarte ok.

E de apreciat că spune lucrurile cum crede şi cum vede, ce nu se întâmplă în România... aventura mea a fost una placută acolo, am reuşit să mă propulsez în fotbal.

Că nu mi-au dat atâtea şanse e altă problemă, de asta am şi vrut să plec”, a declarat Robert Ion, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare