Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici Edi Iordănescu, nici Reghecampf, nici Gâlcă. Cine ar fi ultimul antrenor de la FCSB peste care nu s-a băgat Gigi Becali: ”Noi ştim exact”

Nici Edi Iordănescu, nici Reghecampf, nici Gâlcă. Cine ar fi ultimul antrenor de la FCSB peste care nu s-a băgat Gigi Becali: ”Noi ştim exact”

FCSB

Comentarii

Intervenţiile lui Gigi Becali la FCSB sunt deja bine cunoscute, dar încă există numele anumitor antrenori care au rămas nepătate după mandatele pe banca tehnică a vicecampioanei, fiind considerat că aceştia nu i-au permis patronului să se bage. Dar Vivi Răchită are altă teorie.

La scurt timp după ce a fost numit noul antrenor principal al FCSB, Leo Strizu a recunoscut, fără niciun fel de jenă, că stafful tehnic al vicecampioanei doar se supune ordinelor patronului.

Strizu s-a numit un ”simplu executant”, spunând acelaşi lucru şi despre colegii săi, şi a dat de înţeles că Gigi Becali chiar are control asupra întregii echipe.

Anterior, Nicolae Dică nega că ar accepta orice fel de intervenţii din partea patronului, în schimb explicând că are discuţii cu patronul, în care se consulată asupra strategiei.

Fiecare dintre predecesorii lui Dică, în afară de Dinu Todoran, a ţinut acelaşi tip de discurs, prin care încerca să convingă că nu se supune fiecărui ordin al patronului.

Dacă aceştia făceau într-adevăr ce spunea Gigi Becali este necunoscut publicului şi probabil nu va fi confirmat pe deplin niciodată, dar Vivi Răchită este convins că, în ultimii 12 ani şi jumătate, toţi antrenorii au acceptat intervenţii ale patronului.

Nici Edi Iordănescu, nici Reghecampf, nici Gâlcă

Întrebat dacă Mihai Pintilii va continua ca principal, Răchită a afirmat că Gigi Becali este de fapt tehnicianul echipei încă de când a plecat Victor Piţurcă.

Concret, Vivi Răchită este de părere că fiecare dintre cei 19 antrenorii care au stat pe banca tehnică a FCSB după plecarea lui Piţurcă a acceptat cel puţin un ordin al patronului.

Nu, nu rămâne Pintilii principal, FCSB e singura echipă care, după plecarea lui Victor Piţurcă, are acelaşi antrenor, Gigi Becali. Să nu mai credeţi altceva, noi ştim exact.

(n.r. nici Reghecampf?) Şi Laurenţiu Reghecampf a fost semi-antrenor principal, avea voie câteva schimbari, nu toate, dar avea şi rezultate”, a declarat Vivi Răchită.

Victor Piţurcă a părăsit-o pe FCSB pe 6 august 2010, după doar două meciuri pe banca tehnică. După el au urmat:

  1. Ilie Dumitrescu
  2. Marius Lăcătuş
  3. Sorin Cârţu
  4. Cosmin Olăroiu
  5. Ronny Levy
  6. Ilie Stan
  7. Mihai Stoichiţă
  8. Laurenţiu Reghecampf
  9. Constantin Gâlcă
  10. Mirel Rădoi
  11. Nicolae Dică
  12. Mihai Teja
  13. Bogdan Andone
  14. Vergil Andronache
  15. Bogdan Vintilă
  16. Toni Petrea
  17. Dinu Todoran
  18. Edi Iordănescu
  19. Mihai Pintilii

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare