Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tavi Popescu nu este singurul fotbalist din familie! Pentru ce echipă evoluează fratele său, Dani, şi pe ce post: ”S-a dezvoltat mult” | EXCLUSIV

Tavi Popescu nu este singurul fotbalist din familie! Pentru ce echipă evoluează fratele său, Dani, şi pe ce post: ”S-a dezvoltat mult” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Provenit dintr-o familie cu cinci copii, doi băieţi şi trei fete, Tavi Popescu (20 de ani) nu este singurul fotbalist din neamul său, fratele său Dani fiind de asemenea legitimat la FCSB, însă la grupele de juniori, întrucât încă are doar 15 ani.

Marea speranţă a celor de la FCSB şi a fotbalului românesc, Tavi Popescu a oferit un interviu exclusiv în premieră pentru Orange Sport, în care a vorbit despre diverse subiecte.

De la căderea sa de formă, până la recunoştinţă pe care o are faţă de Gigi Becali, decarul vicecampioanei nu s-a ferit nici de cele mai ”fierbinţi” întrebări.

Printre rânduri, Tavi Popescu a apucat să vorbească şi despre familia sa, specific despre fratele său mai mic, Dani, care evoluează pentru juniorii FCSB-ului.

Dani Popescu evoluează pe acelaşi post ca fratele său, cel de mijlocaş stânga, şi se află deja de un an în pepiniera vicecampioanei, după ce a făcut pasul la Bucureşti tot de la Nucet.

Tavi Popescu nu este singurul fotbalist din familie

Joacă şi el la FCSB, de un an de zile. Prima dată când a venit şi el, eram mai mic... la fel, îi venea să plângă, îi era dor de casă, dar acum s-a dezvoltat foarte mult şi e aproape cât mine.

El făcea fotbal tot la Nucet şi am zis dacă poate să îl vadă antrenorul şi, dacă face faţă, să îl oprească şi pe el. A început la FCSB Academy şi după a făcut pasul la FCSB.

Joacă la fel ca mine, mijlocaş stânga. Să îi dau sfaturi, da... dar să stau cu ochii pe el”, a dezvăluit Tavi Popescu, pentru Orange Sport.

Tatăl celor doi, Beniamin Popescu, a fost de asemenea fotbalist, dar doar la Liga 2, evoluând pentru formaţii precum FCM Târgovişte, Cimentul Fieni sau Jiul Petroşani.

Totuşi, unchiul lor, de asemenea numit Octavian Popescu, a fost jucător la nivel înalt, având apariţii şi în cupele europene în tricoul celor de la CS Târgovişte, Oţelul Galaţi, Poli Timişoara şi Universitatea Craiova.

Pe Tavi Popescu îl aşteaptă o a doua jumătate de sezon foarte importantă de la FCSB, aşteptările de pe umerii săi fiind foarte mari, după revenirea de formă din finalul lui 2022.

Afla mai multe despre: dani popescu 

viewscnt
Articole similare