Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu, ironizat de Ştefan Târnovanu după declaraţiile făcute înaintea amicalului cu FCSB: ”Probabil e dinamovist pursânge”

Deian Sorescu, ironizat de Ştefan Târnovanu după declaraţiile făcute înaintea amicalului cu FCSB: ”Probabil e dinamovist pursânge”

FCSB

Comentarii

FCSB urmează să plece în cantonament în Antalya, unde va disputa două meciuri amicale, cu Pogon Szczecin şi Rakow, formaţia pentru care evoluează Deian Sorescu şi Bogdan Racoviţan. Înaintea partidei, fostul dinamovist a afirmat că va fi o rivalitate şi în meciul de pregătire, fiind ironizat de Ştefan Târnovanu pentru declaraţia sa.

În urmă cu un an, Deian Sorescu a părăsit-o pe Dinamo pentru Rakow, formaţie aflată în lupta pentru titlu în Polonia, atât în ultimul sezon, cât şi în acesta.

Bogdan Racoviţan a făcut pasul la aceeaşi echipă, iar cei doi, în special fostul fundaş de la FC Botoşani, au ajuns oameni importanţi ai liderului din campionatul polonez.

Pe 16 ianuaie, formaţia celor doi români urmează să o înfrunte pe FCSB într-un meci amical, iar Deian Sorescu a afirmat că va fi o rivalitate chiar şi la acest meci.

Deşi a fost batjocorit de suporteri, fiind înjurat constant şi o dată chiar şi dezbrăcat de fanii ”câinilor”, Dinamo i-a rămas în suflet ”tricolorului”, iar acesta o consideră pe FCSB în continuare rivala sa.

Sorescu a spus că jocul cu FCSB va fi un meci special pentru el, dar roş-albaştrii nu par să trateze amicalul din Turcia cu aceeaşi mentalitate ca fostul ”câine”.

Ştefan Târnovanu a fost întrebat despre declaraţia colegului de la echipa naţională şi l-a ironizat pe acesta, dând de înţeles că nu ia meciul la fel de în serios ca adversarul său.

Deian Sorescu, ironizat de Ştefan Târnovanu pentru declaraţiile făcute înaintea amicalului cu FCSB

”(n.r. Sorescu a zis că o să fie rivalitate şi în amicalul din Turcia) Am văzut echipele cu care jucăm în cantonament, nu ştiu ce rivalitate poate să fie dacă el e acolo.

Nu ştiu. Probabil că e dinamovist pursânge şi, oricum, habar nu am”, a declarat Ştefan Târnovanu, la vizita medicală.

FCSB va disputa două partide amicale în stagiul de pregătire din Turcia, împotriva polonezilor de la Pogon Szczecin (locul 4 în campionat) şi Rakow (liderul campionatului).

Programul celor două partide este următorul:

15 ianuarie - 17:00 (16:00 ora României) - FCSB - Pogon Szczecin - Gloria Sports Arena, Belek

16 ianuarie - 17:00 (16:00 ora României) - FCSB - Rakow Czestochowa - Regnum Carya Football, Belek

Afla mai multe despre: sorescu 

viewscnt
Articole similare