Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să te vindem repede”. Marius Măldărăşanu a recunoscut că poate fi ”condamnat” să renunţe la doi dintre jucătorii săi

”Trebuie să te vindem repede”. Marius Măldărăşanu a recunoscut că poate fi ”condamnat” să renunţe la doi dintre jucătorii săi

Hermannstadt​

Comentarii

Miercuri, Hermannstadt s-a reunit pentru a pleca într-un cantonament în Turcia, iar în lot au rămas, deocamdată, şi jucătorii doriţi insistent de alte echipe. Totuşi, Marius Măldărăşanu a recunoscut că ar putea fi ”condamnat” să renunţe la unii dintre aceştia.

Hermannstadt a fost marea surpriză din acest sezon al Superligii, iar, dacă nu se ia în calcul depunctarea, se află momentan pe locul al şaselea, care duce în play-off.

Echipa pregătită de Marius Măldărăşanu s-a bazat în special pe forţa grupului, dar au existat câţiva jucători care au ieşit în evidenţă, în special golgheterul Daniel Paraschiv.

Juătorul care era legitimat la CFR Cluj în urmă cu nici măcar un an a rupt plasele în primul eşalon şi se gândeşte deja la plecarea de la Sibiu şi nu este singurul.

Pe lângă Daniel Paraschiv, şi Raul Opruţ a afirmat că îşi doreşte să o părăsească pe Hermannstadt, spunând clar şi răspicat că îşi doreşte un transfer la Universitatea Craiova.

Oltenii i-ar fi făcut o ofertă fundaşului lateral care de abia a debutat la echipa naţională, iar, întrebat despre transfer, Marius Măldărăşanu a răspuns sincer.

Marius Măldărăşanu, ”condamnat” să renunţe la cei mai importanţi jucători de la Hermannstadt

Antrenorul lui Hermannstadt a recunoscut că ar putea fi ”condamnat” să renunţe la cei mai importanţi jucători ai săi, mai ales dacă ofertele primite sunt benefice pentru ambele părţi.

Mai mult, Măldărăşanu a glumit că Opruţ, care a împlinit 25 de ani chiar pe 4 ianuarie, trebuie să fie vândut cât mai repede de sibieni, întrucât nu va mai valora nimic, din cauzan vârstei.

Azi face 25 ani şi i-am zis că <<trebuie să te vindem repede, că altfel nu mai luăm nimic pe tine>>.  Cred că ar fi bine să rămână până la vară cel puţin.

Când ai o ofertă foarte bună, mintea pleacă în altă parte... dacă ar fi să fie o ofertă buna pentru club şi pentru jucător, normal că nu m-aş opune.

Nici în cazul lui, nici în cazul lui Paraschiv. Suntem destul de subţiri şi trebuie să aducem ceva neapărat”, a spus Marius Măldărăşanu, la plecarea în cantonament.

Afla mai multe despre: marius măldărăşanu 

viewscnt
Articole similare