Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Işfan, adus la Universitatea Craiova pentru a lua locul unui titular? Unde ar putea juca: ”Poate pleacă el” | EXCLUSIV

Işfan, adus la Universitatea Craiova pentru a lua locul unui titular? Unde ar putea juca: ”Poate pleacă el” | EXCLUSIV
Comentarii

Miercuri, Universitatea Craiova a confirmat oficial transferul lui Alexandru Işfan (22 de ani), adus de la FC Argeş, după mai multe luni de tratative. În urma anunţătării mutării, Basarab Panduru a analizat, în direct la Orange Sport, unde ar putea juca acesta în primul 11 al oltenilor.

Dorit de Universitatea Craiova încă din finalul ultimului sezon, fiind şi urmărit de olteni în primul meci din actuala stagiune, Alexandru Işfan a ajuns într-un final în Bănie.

Miercuri, cei de la Craiova au anunţat oficial mutarea pe reţelele de socializare, deşi conducerea recunoscuse deja că transferul urmează să fie realizat.

Postul pe care Alexandru Işfan s-a remarcat mai ales în Trivale a fost cel de aripă dreapta, însă acesta a evoluat şi în centrul atacului, şi în flancul stâng.

În acest context, Basarab Panduru este de părere că acesta îi va lua locul lui Alexandru Cîmpanu în primul 11, deşi a sugerat că acesta ar fi putut fi adus şi ca înlocuitor al lui Andrei Ivan.

Starul Universităţii Craiova ar fi fost ofertat şi ar avea şanse să plece, în timp ce locul lui Ştefan Baiaram în formula de start rămâne, cel mai probabil, indiscutabil.

Işfan, adus la Universitatea Craiova pentru a lua locul unui titular?

Eu am fost printre primii care l-au lăudat şi care au văzut ceva când poate nimeni nu vedea. Şi am şi spus atunci, <<văd ceva, nu ştiu ce, dar văd ceva de jucător în el.

Şi că ar trebui să ajungă în următorii doi-trei ani la echipa naţională, dacă nu ajunge, e din cauza lui. Tot eu am venit acum şi am spus acum <<nu mi-a plăcut anul ăsta>>.

Anul ăsta a fos foarte slab, are un gol sau ce are, dacă are, cred că maxim două, dar foarte puţin, un jucător care are, în primul rând, o viteză, o înălţime, o ceva, e făcut să fie un fotbalist de atac.

Să îi prindă bine poate trecerea asta de la FC Argeş la Craiova, dacă joacă în dreapta poate ar avea mai puţină concurenţă, acolo joacă Cîmpanu.

În stânga, Ivan, dacă nu cumva pleacă şi el, că se tot vorbeşte că poate pleacă... şi în rest, unde să joace? Număr 10, nu, joacă Baiaram.

Pare că ar fi din filmul ăsta, o echipă care joacă fotbal, are calitate, dar să îl văd, depinde de el dacă face progres. Uite ce fizic are, peste 1,80 metri, e mare rău şi se mişcă foarte bine”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: ilfan 

viewscnt
Articole similare