Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Alexandru Işfan a semnat cu Universitatea Craiova

OFICIAL | Alexandru Işfan a semnat cu Universitatea Craiova
Comentarii

Alexandru Işfan (22 de ani) a semnat cu Universitatea Craiova.

OFICIAL | Alexandru Işfan a semnat cu Universitatea Craiova

Alexandru Işfan (22 de ani), considerat cel mai vandabil jucător al lui FC Argeş, atrăsese atenţia mai multor cluburi importante în ultimul sezon, graţie vârstei şi prestaţiilor sale.

Chiar dacă are 22 de ani, mijlocaşul ofensiv este eligibil pentru regula U21 până la finalul sezonului, ceea ce reprezintă un atu important.

Universitatea Craiova s-a luptat pentru semnătura fotbalistului de la FC Argeş şi a avut câştig de cauză. Işfan este noul jucător al Craiovei. Oltenii au plătit 650.000 de euro pentru 75% din drepturile federative ale mijlocaşului ofensiv născut în Mioveni.

”Bine ai venit, Alexandru Işfan! 

Alexandru Işfan a fost transferat definitiv de la Argeşul lui Dobrin, iar acesta va îmbrăca tricoul Ştiinţei pentru următorii 3 ani şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Universitatea Craiova a adus în Cetatea Băniei unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti ai României, având 3 atribute esenţiale pentru un jucător de profil ofensiv: dribling, viteză şi forţă. 

Noul nostru fotbalist va purta tricoul cu numărul 31. Îi dorim lui Alexandru să aibă parte de cât mai multe performanţe la Ştiinţa!”, au scris cei de la Craiova. 

  • 4 goluri şi 4 pase decisive are Işfan în acest sezon

Universitatea Craiova pleacă în cantonament

Jucătorii Universităţii Craiova vor pleca în cantonamentul din Antalya miercuri, 4 ianuarie, iar revenirea din Turcia va avea loc duminică, 15 ianuarie. În Antalya, Universitatea Craiova are programate trei meciuri:

  • 10 ianuarie – cu locul secund din campionatul maghiar, echipa Kecskemeti TE;
  • 15 ianuarie – cu formaţia ploneză Slask Wroclaw;
  • 15 ianuarie – cu echipa sârbă Partizan Belgrad.

Universitatea Craiova pregăteşte alte două transferuri după ce l-a adus pe Işfan! Debutantul din naţionala României şi un jucător care a fost la EURO 2020, ofertaţi

Afla mai multe despre: alexandru isfanuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare